Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη: Βραδιά Stand up comedy στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος"

Βραδιά Stand up comedy με τους, Ήρα Κατσούδα, Ανδρέα Πασπάτη και Θανάση Σαμαρά για μια μοναδική παράσταση ολόφρεσκης κωμωδίας στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αλέξανδρος" (Εθνικής Αμύνης 1) Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00 με ελεύθερη είσοδο.


Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής υπέρ της «ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Τρις κωμικοί, με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο του stand up comedy, αγαπητοί στην Θεσσαλονίκη και με μεγάλη παρουσία σε όλη την Ελλάδα, μοιράζονται την ίδια σκηνή και μας παρουσιάζουν κομμάτι της δουλειάς τους. Τρεις άνθρωποι, τρία διαφορετικά στιλ, έξυπνα αστεία και γρήγορες εναλλαγές σε μια βραδιά ολόφρεσκης κωμωδίας.

Διάρκεια Παράστασης| 90 λεπτά

Λίγα λόγια για τους κωμικούς:
Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το stand up comedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και σε περισσότερες από 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. 

Το 2014-15 σε συνεργασία με τον Ανδρέα Πασπάτη, παρουσίασαν το πρώτο stand up comedy battle στην Ελλάδα στο πλαίσιο της παράστασης «Ο καθένας τα δικά του», ενώ το 2016 διοργάνωσαν και παρουσίασαν το πρώτο ζωντανό stand up comedy talk show “The Comedians” (Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης). Έχει συμμετάσχει στο Stand up for U 2016 για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef» που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA καθώς επίσης έχει παρουσιάσει την δουλειά της σε διοργανώσεις TedX. (Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη). 

Το 2012 ήταν μια εκ των δύο συγγραφέων του κωµικού show «Ο ΓΑΜΟΣ» που παιζόταν για 2 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Φέτος παρουσίασε την σόλο του παράσταση με τίτλο «ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία. Διοργανώνει βραδιές Open Mic. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και κειμενογράφος διαφηµίσεων. Έχει σπουδάσει Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική (studio Φλέµινγκ).

Ο Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά µε το standupcomedy. Ξεκίνησε την ενασχόληση του µε την κωμωδία το 2007. Μετράει εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αλλά και στο Λονδίνο όπου έχει συμμετάσχει και σε παραστάσεις του comedycentral. 

Το 2015, μαζί με την Ήρα Κατσούδα, διοργάνωσαν και συμπαρουσίασαν, το πρώτο standupcomedybattle, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedytalkshow “TheComedians”, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην Αθήνα. Έχει συμμετάσχει στο «StandupforU» για το πρόγραμμα «Νονός της Unicef», που αναμεταδόθηκε από τον ALPHA. 

Φέτος παρουσίασε την σόλο του παράσταση με τίτλο «Τσάι Party» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία. Ιδρυτής και πρόεδρος της comedysociety του BrunelUniversity (London), παραδίδει standupcomedyworkshops και διοργανώνει βραδιές OpenMic. Σπούδασε Πληροφορική (Α.Π.Θ.) και Game Design (Brunel University London).

Ο Θανάσης Σαμαράς (Cain) ξεκίνησε ν’ ανεβάζει κωμικά βίντεο στο Youtube το 2012 και από τότε ανήκει στην ομάδα του ComedyLab. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το Megachannel όσον αφορά στην δημιουργία βίντεο για την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καναλιού. Η ενασχόλησή του με τα βίντεο τον οδήγησε να εργαστεί κι ως ExecutiveProducer στην εταιρία EntrinnoProductions, του Σάκη Τανιμανίδη, για λογαριασμό της εκπομπής «Ντενεκές» που προβλήθηκε από το Μακεδονία TV. 

Εκτός των βίντεο ασχολείται επαγγελματικά και με το StandUpComedy τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει παίξει στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας και ήταν ο πρώτος που σε συνεργασία με άλλον κωμικό διοργάνωσε το πρώτο OpenMic στη Θεσσαλονίκη το 2014, για την ανάδειξη νέων ατόμων στο StandUpComedy. Συνεχίζει τις παραστάσεις μέχρι τώρα κι ετοιμάζεται για την πρώτη του σόλο παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.