Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Ως προορισμό προσκυνηματικού τουρισμού προβάλλει το νομό Κιλκίς η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail για το έτος 2018

Η μεγάλης κυκλοφορίας ιστορική εφημερίδα περιλαμβάνει τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή ως ένα από τους 10 προτιμότερους προορισμούς παγκοσμίως, για το τρέχον επετειακό έτος, οπότε και συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Το δημοσίευμα της 25ης Φεβρουαρίου 2018 της εφημερίδας, έρχεται ως συνέχεια της περσινής επίσκεψης στην περιοχή μας του προέδρου της Βρετανικής ομοσπονδίας τουριστικών πρακτόρων κ. Noel Josephides. 

Ο σημαντικός ταξιδιωτικός παράγων ξεναγήθηκε στον νομό μας από τους υπεύθυνους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας στα σημεία των ιστορικών πολεμικών αναμετρήσεων του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, καθώς και στους τόπους των λαμπρών μνημείων (Διασυμμαχικό μνημείο Πολυκάστρου, Δοϊράνης, Πολεμικό Μουσείο Σκρά, Κιλκίς, κοιμητήρια Κρηστώνης, Δοϊράνης, Πολυκάστρου κλπ)

Οι επετειακές εκδηλώσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς έχουν προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.