Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Στο Κιλκίς ο Παναγιώτης Σγουρίδης


Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κ. Παναγιώτης Σγουρίδης, επισκέφθηκε το Κιλκίς την Πέμπτη 22/03/2018, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας, του Κινήματος, κ. Παναγιώτη Μυλωνά.

Συνομίλησε με τη Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος καθώς και με τους Πολιτευτές. Επίσης δόθηκε συνέντευξη τύπο, παρουσιάζοντας τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε θέματα που αφορούσαν τόσο σε Εθνικό επίπεδο, όσο και σε τοπικό. 


Ο κ. Σγουρίδης είπε πως «ο λόγος της επίσκεψης είναι το μεγάλο Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη». «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμμετείχαμε σε όλα τα Συνέδρια που έγιναν στην Ελλάδα. Και συμμετείχαν κατεβάζοντας προτάσεις συγκροτημένες για την Ανάπτυξη και την Παραγωγική Ανασυγκρότηση των Περιφερειών. 

Προτάσεις τις οποίες επεξεργάστηκαν τα στελέχη τα τοπικά, σε συνεργασία με την κοινωνία και τους φορείς της κοινωνίας, κάθε Περιφερειακής Ενότητας». Σε ότι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς παρουσίασε τις προτάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για την υγεία, αναφερόμενος στο Νοσοκομείο Κιλκίς, την αειφόρο ανάπτυξη και τις περιοχές που είναι ενταγμένες σε Natura, την εκπαίδευση, δίνοντας λύση στο θέμα που υπάρχει στο 2ο ΕΠΑΛ, στον αγροτικό τομέα, παρουσιάζοντας προτάσεις για ομαδικές καλλιέργειες και τόνισε πως «αυτό το οποίο επιδιώκουμε είναι το Κιλκίς να αποκτήσει τη δική του δυναμική, γιατί δυστυχώς είναι υπό την σκιά, της Συμπρωτεύουσας Θεσσαλονίκης».

Επίσης αναφέρθηκε στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων λέγοντας χαρακτηριστικά «Από το πρώτο ιδρυτικό Συνέδριο, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, είπαμε ότι δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση, το να υπάρχει στη σύνθετη ονομασία, ο όρος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Τέλος, ευχαρίστησε τους παριστάμενους και είπε πως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για το Κιλκίς στο Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη από τις 26 έως τις 28 Μαρτίου και θα είμαστε ο ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΛΟ, προς όφελος τις κοινωνίας και των πολιτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.