Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Άλλη μια πανελλήνια πρωτιά του Κιλκίς


Του Καρηλχάν Μαύρου
Δεν έχουν τελειωμό οι συνεχείς επιτυχίες και πρωτιές της πόλης της καρδιάς μας του Κιλκίς. Για άλλη μια φορά, οι άλλες επαρχιακές πόλεις βλέπουν ξανά και ξανά "τη σκόνη μας". 


Οι άλλες επαρχιακές πόλεις νόμιζαν πως μπορούν να μας ξεπεράσουν. Δεν ήξεραν τι σημαίνει Κιλκίς και πήγαν να τα βάλουν μαζί μας, τα "γατάκια"; Στον πανελλήνιο διαγωνισμό που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο κάθε 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου, για άλλη μια φορά κηρυχτήκαμε νικητές χαλαρά και χωρίς να ιδρώσουμε. 

Την περασμένη παρέλαση ήμασταν και πάλι πρώτοι με το περίφημο σκυλί να περπατάει με μια γάτα στο στόμα. Όλοι τους και με το ζόρι, είχαν στην προχθεσινή παρέλαση ένα (1) άντε το πολύ δύο (2) σκυλιά. 

Εμείς στο Κιλκίς είχαμε ολόκληρο άγημα. Φήμες ότι στην επόμενη παρέλαση της 21ης Ιουνίου, όλα τα αδέσποτα του Κιλκίς θα εκπαιδευτούν και θα παρελάσουν σαν συνοδοί σε στρατό και αστυνομία κρίνονται ως αβάσιμες.

Δείτε και ΕΔΩ

Δείτε και ΕΔΩ


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.