Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κιλκίς, συντονίζονται

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Προγραμματισμένη επίσκεψη, στις 28/2/2018 στο πλαίσιο συναντήσεων με τις συντονιστικές της Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Μυλωνάς με τη Συντονιστική Επιτροπή και τους Πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Π.Ε. Κιλκίς.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν: η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου, ο Γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης και οι πολιτευτές Βασίλης Σιαμπάνης και Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ποικίλης ύλης, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής, θέματα που απασχολούν τους πολίτες του Ν. Κιλκίς, επίσης θέματα που προέκυψαν από τις συναντήσεις που έκανε μέχρι τώρα η Συντονιστική Επιτροπή με φορείς, καθώς και τον στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειών επικοινωνίας με τους πολίτες.

Ακόμη, επικεντρωθήκαμε στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα που θα κατατεθεί από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, για το Νομό, στο Αναπτυξιακό Συνέδριο και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και δόθηκαν οι απαραίτητες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από πλευράς συντονιστικής και πολιτευτών, από τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση, λίγο πριν το Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.