Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

Φιλικοί αγώνες της Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού, στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ηλιόλουστο το Σάββατο και η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού είχε την ευκαιρία για παιχνίδι. Τέσσερις ομάδες κατέβηκαν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν φιλικούς αγώνες. 

Οι Προπαίδες 2006 του Σέβου Σεβαστόπουλου είχαν πολύ καλή απόδοση αν και ηττήθηκαν με 6-5 από την Ακαδημία Ευόσμου. 

Οι Τζούνιορ 2007-2008 του Στάθη Πορφυρίδη "κοντραρίστηκαν" με την Ακαδημία ΔΑΣΩ και έδειξαν πως σιγά σιγά κατανοούν όσα στοιχεία αποκομίζουν από τις προπονήσεις, βγάζοντας δείγματα του ταλέντου τους στον αγωνιστικό χώρο. 

Με την ίδια ομάδα τέθηκαν αντιμέτωποι και οι Προτζούνιορ 2009-2010 του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη. Το τμήμα αυτό είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα της ΣΧΟΛΗΣ, κάτι που φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. 

Τέλος την δυνατότητα να αγωνιστούν είχαν και οι Τζούνιορ 2008 του Άρη Σεβαστόπουλου, που φιλοξενήθηκαν από τον Μακεδονικό. Δυνατό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, κάτι που άρεσε στους γονείς που το παρακολούθησαν. 

Όλα αυτά υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή Τόνι Γκονζάλεζ, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των μικρών παιδιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.