Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Απονομή Μεταλλίου Προσκοπικής Αξίας στον Κιλκισιώτη Χρήστο Τομπουλίδη

Δελτίο τύπου  Σώματος Ελλήνων Προσκόπων
Μια ιδιαίτερη διάκριση έλαβε από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων ο Κιλκισιώτης Χρήστος Τομπουλίδης. Στην καθιερωμένη “Ημέρα Σκέψεως”, κατά την οποία οι Πρόσκοποι όπου γης τιμούν τον ιδρυτή του Προσκοπισμού Β.P., σε μία όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο του ΣΕΠ στην Αθήνα, η Διοίκηση μετά από πρόταση, του απένειμε το Μετάλλιο Προσκοπικής Αξίας, αναγνωρίζοντας το πολύχρονο και σπουδαίο έργο του στον Προσκοπισμό του Κιλκίς.

Την απονομή έκανε ο Γενικός Έφορος του ΣΕΠ κ. Χριστόφορος Μιτρομάρας, παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ./ΣΕΠ κ. Ισίδωρου Κανέτη.

Ο κ. Τομπουλίδης, επίλεκτο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, γνωστός από την δράση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την προσφορά του στον Κιλκισιακό, ήταν και είναι Πρόσκοπος πρώτης γραμμής, υπηρετώντας για πολλά χρόνια από τις θέσεις του Τοπικού και του Περιφερειακού Εφόρου ενώ σήμερα ασκεί τα καθήκοντα του Υπαρχηγού του Κατασκηνωτικού Κέντρου στο Καβαλάρι Κιλκίς, στο οποίο αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Μία διάκριση που ικανοποίησε εμφανώς τα ενήλικα στελέχη του Προσκοπισμού στο Κιλκίς, στο πρόσωπό του οποίου αναγνωρίστηκε η αξιοζήλευτη δράση που παρουσιάζουν, με κορυφαία τη διοργάνωση της μεγάλης Πανελλήνιας Πολιτιστικής Ανιχνευτική Ενημέρωση το 2016 αλλά και πολλές άλλες όπως τη Πανελλήνια Συνάντηση Διακριτικού Δάσους το 2013.

Κατά τη διάρκεια της απονομής ο κ. Τομπουλίδης ανέφερε:

“Στην διάρκεια όλων αυτών των χρόνων της παρουσίας μου στον Προσκοπισμό του Κιλκίς προσπάθησα ως Τοπικός αρχικά και στην συνέχεια ως Περιφερειακός Έφορος, να πετύχουμε μια εξωστρέφεια, να μας γνωρίσει ο κόσμος του Κιλκίς αλλά και να συμμετέχουμε όλο και περισσότερο σε δράσεις της Γενικής Εφορείας. 

Συμμετείχαμε λοιπόν όλο και περισσότερο στα κοινά σε συνεργασία με τους Φορείς τις πόλης αλλά και με δράσεις εξωστρέφειας με πρωτοβουλία δική μας. Ανακαινίσαμε τους χώρους των Συστημάτων μας, αποκτήσαμε ιδιόκτητα γραφεία Τ.Ε. και Π.Ε. Αργότερα αποκτήσαμε και δικό μας Προσκοπικό Κέντρο. 

Κάποια στιγμή νιώσαμε έτοιμοι και αναλάβαμε στο Κιλκίς πανελλήνιες σχολές και δράσεις. Φτάσαμε λοιπόν σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και στην επέτειο των 90 χρόνων καταφέραμε και συγκεντρώσαμε όλα αυτά τα χρόνια με την έκδοση ενός ιστορικού λευκώματος..

Το μετάλλιο Προσκοπικής Αξίας που μου απονέμεται δεν ανήκει μόνο σε εμένα γιατί δεν ήταν μόνο δική μου η προσπάθεια Ήμουν τυχερός γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχα κοντά μου παιδιά - βαθμοφόρους που εμπνεύστηκαν και εργάσθηκαν μαζί μου και ανεβάσαμε τον Προσκοπισμό του Κιλκίς σε περίοπτη θέση πανελληνίως. Με αυτούς λοιπόν μοιράζομαι αυτήν την διάκριση και με αυτούς συνεχίζω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.