Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Γεωργαντάς: «Το σχέδιο της Κυβέρνησης για το μόνιμο έλεγχο της Δημόσιας Διοίκησης ξεκίνησε»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όλες οι επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καταλήγουν στην κομματική άλωση του Kράτους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι o πλήρης έλεγχος της Διοίκησης και η τακτοποίηση σε θέση ευθύνης όλων των κομματικών τους στελεχών, ακόμα και όταν δεν θα είναι στην Kυβέρνηση».

Πλήρης δήλωση
«Το μόνο που ενδιαφέρει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι o πλήρης έλεγχος της Διοίκησης και η τακτοποίηση σε θέση ευθύνης όλων των κομματικών της στελεχών, ακόμα και όταν δεν θα είναι στην Kυβέρνηση. Για να καταφέρουν μάλιστα να απορροφήσουν όσο το δυνατό περισσότερους, δεν δίστασαν να αυξήσουν κατά 50% τις θέσεις όλων των Γραμματέων στα Υπουργεία. Σε συνδυασμό, λοιπόν, με το κόστος των αναγκαίων μετακλητών, επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο μερικά εκατομμύρια ευρώ κατ’ έτος.

Είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση θα προκηρύξει πρώτα τις νέες κενές θέσεις που δημιούργησε, καθώς και αυτές που προκύπτουν από τα εσωτερικά κομματικά βολέματα, όπως του κυρίου Κουτεντάκη, και θα ακολουθήσουν οι δήθεν αξιοκρατικές τοποθετήσεις των υφιστάμενων στελεχών. Και βέβαια, η Κυβέρνηση σιωπά στα όσα σχετικά καταγγέλλουν για φωτογραφικές προκηρύξεις, εδώ και 3 ημέρες, με επίκαιρη ερώτηση, 40 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Όλες οι επιλογές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καταλήγουν στην κομματική άλωση του κράτους.

Τελικά, ίσως θα ήταν πιο έντιμο να ανακοινωθούν από τώρα οι προτιμήσεις τους για να μην ταλαιπωρούνται οι άλλοι υποψήφιοι». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.