Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τα νέα του Άτλαντα Κιλκίς, Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος). 
Ο Άτλας Κιλκίς ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Ζαφειράκη Νάουσας με 3-0 σετ (25-20, 25-17, 25-19).

Στόχος του Άτλαντα Κιλκίς ήταν να κάνει την ανατροπή. Όμως η εμπειρία των παικτών του Ζαφειράκη υπερίσχυσε έναντι του νεανικού ενθουσιασμού των παικτών του Άτλαντα που υπέκυψε τελικά στην ανωτερότητα..

Στο 1ο σετ ο Άτλας παρόλο που μπήκε δυνατά στον αγώνα, έπαιξε καλή άμυνας όμως στον επιθετικό τομέα οι ακραίοι παίκτες του δεν μπορούσαν να τελειώσουν τις φάσεις τις οποίες τελείωναν οι αντίπαλοι. Το γεγονός αυτό λειτούργησε αρνητικά στην ομάδα που προσπαθούσε να καλύψει την διαφορά των 3-4 πόντων με αποτέλεσμα να μην μπορέσει και να χάσει το σετ με 25-19..

Στο 2ο σετ ο Άτλας διόρθωσε τα λάθη του και όσο η αποτελεσματικότητα των παικτών του ήταν σε υψηλό ποσοστό, ο αγώνας ήταν ανταγωνιστικός. Αυτό όμως για τον Άτλαντα κράτησε μέχρι το 14-16 που το σκορ εναλλάσσονταν. Από εκεί και μετά δεν μπόρεσε να κάνει την αντεπίθεση και την ανατροπή που προσδοκούσε πριν τον αγώνα και να χάσει το σετ με 25-17.

Στο 3ο σετ προσπάθησε μέχρι που το σκορ ήταν 12-15 εις βάρος του. Στην συνέχεια με τα λάθη στο ΣΕΡΒΙΣ που άρχισαν να γίνονται, άρχισε το παιχνίδι να γίνεται άρρυθμο και τυπική διαδικασία. Έτσι έχασε και αυτό το σετ με 25-19 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Ο Ζαφειράκης Νάουσας ήταν μία έμπειρη, ιστορική ομάδα, με παίκτες έμπειρους που έπαιξαν και στο πρωτάθλημα Α2 πολλά χρόνια.

Στην βαθμολογία του πρωταθλήματος η ομάδα μας βρίσκεται σταθερά στην έκτη θέση, με 14 βαθμούς.

Η σύνθεση της ομάδος:

Χάρης Πολιτίδης, Γεώργιος Χειρούλης, Κυριάκος Πελτιάν, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Αναστάσης Ουστάς, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Σάββας Σερασκέρης (L), Κων/νος Καπούλας, Ανέστης Τρόπιος. Παναγιώτης Καραδήμος.

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Δείτε στιγμιότυπα στο κανάλι μας στο YouTube, κάντε εγγραφή για να σας στέλνουμε ενημερώσεις των δράσεων των τμημάτων του συλλόγου μας σε video.

https://youtu.be/f47_hCtReBE

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 




Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ
Η παίδες του Άτλαντος Κιλκίς έχασαν στο εκτός έδρας παιχνίδι τους στην Έδασσα (Ντέρμπι για την 2η θέση) από τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 σετ (25-17, 25-22, 25-17). 

Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Είχε ένταση σε αρκετές βάσεις του αγώνα και ικανοποίησε τους λίγους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ο Άτλας ήταν μέτριος σε όλο τον αγώνα στις επιθετικές του επιλογές, την αποτελεσματικότητα και την άμυνα του. Όμως ήταν πολύ κακός στην υποδοχή και αυτό του στοίχισε, με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα με 3-0 σετ.

Το 1ο και 2ο σετ δυστυχώς τα έχασε εύκολα.

Το 2ο σετ ήταν το πιο ενδιαφέρων, καθότι διόρθωσε την υποδοχή του, δυσκόλεψε στα ΣΕΡΒΙΣ του και το σκορ ήταν ισόπαλο μέχρι το 20-20. Στην συνέχεια όμως το εις βάρος του 20-22 δεν μπόρεσε να το ανατρέψει για να ισοφαρίσει στα σετ και δυστυχώς έχασε και το 3ο το σετ με 22-25.

Η σύνθεση της ομάδος

Κων/νος Καπούλας, Κυριάκος Πελτιάν, Αναστάσιος Ουστάς, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Αναστάσης, Ουστάς, Παναγιώτης Καραδήμος(Libero), Δημήτριος Ασημακίδης.

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 



Τοπικό Πρωτάθλημα Παγκορασίδων (Α΄όμιλος)
Η νεοσύστατη ομάδα των παγκορασίδων ΙΙ, η οποία αποτελείται από παίκτριες μικρής ηλικίας (Ε΄, ΣΤ΄ δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου), έχασε εντός έδρας από τον Αρχέλαο Κατερίνης με 3-0 σετ (25-13, 25-14, 25-10)

Η ομάδα μας η οποία αποκτά με τους αγώνες, εμπειρία, αγωνιστικό πνεύμα, προσωπικότητα, έδειξε πως βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο κατάρτισης αφού πλέον στην ομάδα προστέθηκε και το Libero (ως ειδικότητα και εβδόμη παίκτρια), που βοηθά σημαντικά την ομάδα στα αμυντικά της καθήκοντα.

https://www.facebook.com/atlaskilkis/?ref=bookmarks





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.