Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (Τρίτη 20/3/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Μια πολύ σπουδαία νίκη, με ανατροπή και αγωνιζόμενος με 10 παίκτες κατάφερε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, εκτός έδρας με τον ΠΑΟΝ Επταλόφου και σκορ 2-1. Ένα ανοικτό παιχνίδι για τις δυο ομάδες, με τον Αλέξανδρο να έχει τον έλεγχο και να δημιουργεί φάσεις και απειλές στην αντίπαλη εστία αλλά το παιχνίδι να χάνει τον ρυθμό από την αυστηρή αποβολή του Τζεβελέκη στο 28’ για επικίνδυνο παιχνίδι και ενώ το σκορ ήταν 0-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο oι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να βρουν κενά στους διαδρόμους τους οποίους έκλεισαν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου έχοντας και την υπεροχή , αλλά ευτύχησαν να προηγηθούν στο 60’ με 1-0 σε αντεπίθεση.

Ο Αλέξανδρος ανέβασε στροφές περιόρισε τον αντίπαλο με 10 παίκτες και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 68’ με εκτέλεση πέναλτι του Γιαξή. Δυο λεπτά αργότερα ο Σερταρίδης με κεφάλια και μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαξή ολοκλήρωσε την ανατροπή κάνοντας το 1-2 σκορ με το οποίο έληξε το παιχνίδι.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει την γηπεδούχο ομάδα ΠΑΟΝ Επταλόφου, οι οποίοι παρά την βαθμολογική κρισιμότητα του παιχνιδιού επέδειξαν μια άψογη και αμιγώς αθλητική συμπεριφορά.

Επόμενο παιχνίδι για την Αλέξανδρο που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα , το Σάββατο 31/03/18 με τον Μακεδονικό Δροσάτου.

Σύνθεση : Ζάικος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης Α(87’ Αποστολίδης), Τσιμπούκας , Σερταρίδης, Γιαξής, Τσολακίδης (67’ Γρηγοριάδης), Ιωαννίδης Δ, Αγαθαγγελίδης (81’ Παμπουκίδης), Τζεβελέκης.

Σε δράση και με την βροχή η Ακαδημία Αλέξανδρος
Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς και την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018. Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής η Ακαδημία μετέβη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ‘’Ντίνος Κούης’’ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποίησε φιλικά παιχνίδια .

Συνολικά με 13 τμήματα συμμετείχε η Ακαδημία Αλέξανδρος όπου αγωνίστηκαν τα Μπαμπίνι ‘’Α1 2011’’, Μπαμπίνι ‘’Α2 2012’’, τα ‘’Λιονταράκια 2012’’ , Προ τζούνιορ ‘’Νάπολι 2010’’, ‘’Τσέλσι 2010’’, ‘’Ντορντμουντ 2010’’, οι Τζούνιορ ‘’Ιντερ 2007’’, ‘’Μαρσειγ 2008’’, ‘’Τότεναμ 2008’’, ‘’Φιορεντίνα 2007’’ και οι προ παίδες ‘’Γιούβε 2005-06’’, ‘’Μίλαν 2006’’ και ‘’Ρεάλ 2005’’.

Στις φιλικές αυτές αναμετρήσεις εκτός από τον Αλέξανδρος και της οικοδέσποινας Ακαδημίας ‘’Ντίνος Κούης’’ συμμετείχαν οι Ακαδημίες του Φοίνικα Πολίχνης, της ΑΕ Ευόσμου, Παπάφη, Παύλου Μελά και Ηλιούπολης.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συγχαίρει όλους τους μικρούς της αθλητές αλλά και τους γονείς τους για την συνέπεια και την αγωνιστική διάθεση που επέδειξαν παρά την έντονη βροχόπτωση.

Ήττα άνευ ουσίας για το ΠΑΙΔΙΚΟ
Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ , η παιδική ομάδα του Αλεξάνδρου Κιλκίς γνώρισε την ήττα σε αγώνα εκτός έδρας από τον Ιωνικό Διαβατών με σκορ 4-2. Η τοπική ομάδα προηγήθηκε στο 17’ με πέναλτι και στα 25’ & 27’ αντίστοιχα. 

Ο Σοφής μείωσε σε 3-1 στο 33’ με σουτ έξω από την περιοχή και ο Κατσάρας σε 3-2 στο 38’ με εκτέλεση έμμεσου φάουλ από το ύψος του πέναλτι και μετά από συνεργασία με τον Ρεμπετσιώτη. Το 4-2 έγινε σε αντεπίθεση στο 61’ και αφού η ομάδα του Αλεξάνδρου πίεζε για την ισοφάριση. Επόμενο παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διαρκείας με τον Ατέρμων.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης (36’ Γεωργιάδης), Ζιούτας (61’ Μπατσέλι), Περπερίδης (36’ Ζάλτος), Μανής (36’ Παρτσαλίδης), Ρεμπετσιώτης , Τουτσίδης (61’ Τόλα), Σοφής, Βαφειάδης (36’ Σπασόπουλος ), Κατσάρας , Μακάριος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.