Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Πολύκαστρο: Τρίτη χρονιά για την εκδήλωση «Έργων Διάκρισις 2018»

Το «Έργων Διάκρισις 2018», η εκδήλωση του Δήμου με ανταποδοτικό χαρακτήρα προς τους δημότες του, πραγματοποιήθηκε και φέτος το Σάββατο που μας πέρασε για τρίτη συνεχή χρονιά στην κατάμεστη αίθουσα του Θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Πολυκάστρου.

Μέσα από αυτήν, επιβραβεύτηκαν προσωπικότητες για την δράση τους στους τομείς της επιχειρηματικότητας, του εθελοντισμού, του αθλητισμού, του πνεύματος και της τέχνης, και δόθηκε ώθηση στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας να συνεχίσουν να προσφέρουν και η κάθε δραστηριότητά τους να έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία.

Η εκδήλωση σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε από την πολιτισμική διαχειρίστρια κ. Αλεξία Ιωαννίδου και έμφαση δώθηκε στη μαθητιώσα νεολαία το μέλλον αυτού του τόπου και στην επικαιρότητα του μηνύματος της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Πλαισιώθηκε από πλούσιο μουσικό πρόγραμμα σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου τους (κατά σειρά εμφάνισης): Λία Σαραντοπούλου (μαέστρο της Δημοτικής χορωδίας και καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών), Μανώλη Γιαννακίδη (καθηγητή αρμονίου), Αντώνη Ζώρα (καθηγητή παραδοσιακού κλαρίνου), Κλεόδημο Δελήπαλτα και Μυροφόρα Αντωνιάδου (καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών) αλλά και τους χορωδούς της Δημοτικής Χορωδίας.

Τα πρόσωπα και οι φορείς οι οποίοι βραβεύθηκαν ήταν (κατά σειρά εμφάνισης): Παναγιώτης Αποστόλου εκπαιδευτικός, Χρυσούλα Γκουντενούδη ολυμπιονίκης, Χρήστος Αϊδαρίνης οινοποιός, Αθανάσιος Τσιλικούδης υποστράτηγος ε.α., Γιώργος Ναλμπάντης επιχειρηματίας, Μαρία Σένου φοιτήτρια νομικής, Κυριάκος Τσορλίνης εκπρόσωπος Συλλόγου Απογόνων Μακεδονομάχων, Πέτρος Σιδηρόπουλος ιδρυτής Μουσείου Μεταμόρφωσης και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Πολυκάστρου & περιχώρων. Το οπτικοακουστικό υλικό που προβλήθηκε ήταν παραγωγή του φωτογράφου-βιντεογράφου Σωκράτη Μουρατίδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από το Δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη, οι Βουλευτές Κιλκίς κ.κ. Παραστατίδης και Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας κ. Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Παιονίας κ.κ. Ευθυμιάδης, Παμποράκης και Φράγκος, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σιωνίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Συμεωνίδης, Μπερμπερίδου, Αδαμόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ανθρακίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Κιλκίς κ. Καραμισάκη, ο διευθυντής του Δήμου κ. Καπνόπουλος ο Ταξίαρχος κ. Ναλμπάντης, ο υποδιοικητής Ταξιαρχίας κ. Βαρελάς, ο διευθυντής Επιμελητηρίου κ. Ηλιάδης και ο Πρόεδρος εφέδρων αξιωματικών κ. Παπανικολάου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.