Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Έκοψε την πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς

Σε μια όμορφη εκδήλωση, παρουσία μικρών αλλά και μεγάλων αθλητών, καθώς και μελών του Συλλόγου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Σοφία Ασίκη καλωσόρισε τους φίλους του τένις και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά. 

Τυχερή από τους μικρούς παίκτες υπήρξε η Ηλέκτρα Αμανατίδου, ενώ από τους μεγάλους το φλουρί έτυχε η γραμματέας του Συλλόγου Μαρίνα Κανελιά. 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με 4 γήπεδα στο δρόμο προς Προφήτη Ηλία. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Συλλόγου, στη σελίδα του στο facebook: https://www.facebook.com/tenniskilkis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.