Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Εντυπωσιακή η παρουσία του Άθλου Κιλκίς στην αποκριάτικη παρέλαση

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς 
Την Κυριακή Φεβρουαρίου 2018, τα παιδιά του ΚΔΑΠ Άθλος Κιλκίς και του Α.Σ. Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου μας. Με ζωντάνια και τραγούδι ξεσήκωσαν τους δρόμους του Κιλκίς και διασκέδασαν όπως θέλει το έθιμο της αποκριάς ξεκινώντας από την πλατεία Ειρήνης.

Την παράσταση έκλεψε το άρμα του Συλλόγου που ζωγραφισμένο από τα παιδιά του ΚΔΑΠ εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους. Πάνω και δίπλα από το άρμα το χελωνονιτζακι του συλλόγου μας αλλά και ο καλός φίλος μασκότ μας Μinion συνόδευσαν το άρμα μέχρι το τέλος της παρέλασης δίνοντας χαρά στους μικρούς φίλους και καρναβαλιστές που ακολουθούσαν πίσω από το άρμα. 

Καταλήγοντας στο Νέο Πάρκο του Κήπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση όλων των τμημάτων που παρέλασαν και ακολούθησε ένα τρελό πάρτι μασκέ με χορό και τραγούδι όπως αρμόζει στην ημέρα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την ζεστή αγκαλιά του, τα παιδιά μας, τους γονείς που στηρίζουν κάθε δράση μας και τους αθλητές μας για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά.

Συγχαίρουμε τον Δήμο, και τον κ. Τσαντάκη Δημήτριο για την φετινή πρωτοβουλία και για την πετυχημένη αυτή διοργάνωση. 

Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε κάθε εκδήλωση που προάγει την πόλη μας και στηρίζει τα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.