Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Κιλκίς: Διήμερο σεμινάριο Μάθησης και Μνήμης για μαθητές Λυκείου



Η Σύμβουλος Μνήμης και Γνωστικών Λειτουργιών Φύλλις Γαβριηλίδου θα βρίσκεται στις 2/4 και 3/4 στην πόλη του Κιλκίς στα πλαίσια ενός διήμερου σεμιναρίου που περιλαμβάνει Τεχνικές Μάθησης και Μνήμης και απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου. Το σεμινάριο θα έχει συνολική διάρκεια 12 ώρες και θα γίνει στο χώρο συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Habitat.

Σε αυτό το Σεμινάριο Μάθησης και Μνήμης οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλα εκείνα τα μυστικά που θα τους δώσουν την ικανότητα να θυμούνται όλα όσα μαθαίνουν, χωρίς να πρέπει να περνούν αμέτρητες ώρες πάνω από βιβλία και σημειώσεις. 

Μέσα από στοχευμένες ασκήσεις και τεχνικές ο κάθε συμμετέχων θα μπορέσει να βρει τον ιδανικό για τον ίδιο τρόπο να μαθαίνει και θα μάθει πώς να εφαρμόζει τις κατάλληλες τεχνικές στο εκάστοτε γνωστικό αντικείμενο, ώστε να κερδίζει χρόνο, αυξάνοντας συγχρόνως τις επιδόσεις του στο σχολείο.

Στόχος είναι να προσαρμοστεί η μάθηση στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε συμμετέχοντα, ώστε να γίνει το διάβασμα μια διασκεδαστική και ευχάριστη διαδικασία που θα φέρνει βέλτιστα αποτελέσματα.

Κεντρική φιλοσοφία της εισηγήτριας είναι πως κάθε μαθητής έχει δυνατότητες που παραμένουν ανεκμετάλλευτες και μένει το να του δοθούν τα κατάλληλα “κλειδιά” για να μπορέσει να τις ξεκλειδώσει. Μέσα από τη γνώση αυτή μπορεί κάθε μαθητής να φέρει οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο στα μέτρα του και να επιτύχει τους στόχους του με ευκολία.

Η Φύλλις Γαβριηλίδου, Σύμβουλος Μνήμης και Γνωστικών Λειτουργιών, σπούδασε Γερμανική Γλώσσα και Φιλολογία και εργάστηκε για χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση. 

Συνειδητοποίησε αρκετά νωρίς πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εγκεφάλου όχι μόνο για το γνωστικό κομμάτι αλλά και για οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας και έκτοτε ασχολείται εντατικά με αυτό το αντικείμενο. Κύριο αντικείμενό της η προσωπική ανάπτυξη μέσα από τεχνικές μνήμης και παραγωγικότητας αλλά και η επίτευξη των βέλτιστων γνωστικών λειτουργιών.

Διδάσκει ανθρώπους όλων των ηλικιών βοηθώντας τους να μαθαίνουν πιο αποδοτικά, γρήγορα και διασκεδαστικά, να θυμούνται όντας πιο παραγωγικοί και να αξιοποιούν στο έπακρο τις κρυμμένες δυνατότητες του μυαλού τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6931427925 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσηphyllis.gabriel@icloud.com

Η επίσημη ιστοσελίδα της κυρίας Γαβριηλίδου είναι το www.phyllisgabriel.com

Σελίδα σεμιναρίου: http://phyllisgabriel.com/seminars/

Σελίδα εκδήλωσης: http://phyllisgabriel.com/event/seminar-kilkis-1a/

Facebook σελίδα εκδήλωσης: https://goo.gl/N3um4w

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.