Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο "η πόλις", ευχαριστεί...

"Ο Πρόεδρος Νίκος Σπυρλιάδης και τα μέλη του Δ.Σ. του «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ Η ΠΟΛΙΣ» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν για την πολύτιμη προσφορά τους τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς κ. Παπαδόπουλο Αριστείδη, τους διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων και όλους τους δασκάλους και καθηγητές που συνέβαλαν στην ενημέρωση των μαθητών για την διεξαγωγή του «Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού Νομού Κιλκίς 2018»,καθώς και τον τοπικό ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο.

Επίσης ευχαριστούν τους διαιτητές των αγώνων κ.κ. Ναβροζίδου Γενοβέφα, Οικονομίδη Αχιλλέα, Ναβροζίδη Γεώργιο, Μοσχούτα Νικόλαο, Σπυρλιάδου Σοφία και Οικονομίδη Μελή οι οποίοι αφιλοκερδώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και τους εθελοντές, μέλη και φίλους του «πόλις», Καραλίδου Τριανταφυλλιά, Σπυρλιάδου Αναστασία, Γιορτσίδου Καλλιόπη, Σμυρλάκη Ζωή, Σταμπουλίδου Βασιλική, Χαραλαμπίδη Κώστα και Χαραλαμπίδου Πάολα για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων.

Ευχαριστούν επίσης τους μαθητές που συμμετείχαν στους αγώνες και τους γονείς που τα συνόδεψαν καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου «victoria».

Τέλος ευχαριστούν τον υπεύθυνο του τμήματος σκακιού του «πόλις» Αχιλλέα Σπυρλιάδη για την άψογη διοργάνωση και εποπτεία των αγώνων."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.