Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κοντά στους άπορους συμπολίτες μας την Καθαρά Δευτέρα ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Σε μιαν ακόμη κατά γράμμα και πνεύμα εφαρμογή των καταστατικών σκοπών του, ο εν λόγω σύλλογος προσέφερε σε άπορες οικογένειες σαρακοστιανά εδέσματα, που από μόνες τους αδυνατούσαν να προμηθευτούν, και μαζί την δυνατότητα να γιορτάσουν την είσοδο στην Μεγάλη Σαρακοστή.


Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
«Ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας θέλησε να είναι δυναμικά παρών με στήριξη των απόρων οικογενειών του συλλόγου παρόμοιες πρωτοβουλίες πακέτων στήριξης που έγιναν την Τσικνοπέμπτη και το Ψυχοσάββατο. 

Μία εβδομάδα με εκκλήσεις για συγκέντρωση τροφίμων από είδη διατροφής (ταραμά, πιπεριές, ντολμαδάκια, πατάτες, καλαμαράκια ελιές, φασόλια) κατάφεραν να συγκεντρωθούν όλα τα είδη που θα γέμιζαν τον τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Eυχαριστούμε θερμά εκ μέρους των οικογενειών μας τις επιχειρήσεις
Μπόζη Κωνσταντίνου, Μπίκος Γιώργος Ελιά Ζωής, Αλλαντικά Μανουσαρίδης Αντώνιος,τον πρόεδρο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών κ Στέφανο Γαιτανίδη, τους παραγωγούς, την Κονσερβοποιία Αιγαίου την Κονσερβοποιία Παλίρροια ΑΕ, το Αρτοζαχαροπλαστείο Σπάρτακος,την επιχείρηση Amiridis Fruit Αμοιρίδης Μπάμπης, την επιχείρηση Xρώματα Γρηγοριάδη Βασίλη, την επιχείρηση της κ. Κουνάδου Σοφία Καφέ Μαγεία,την επιχείρηση Discount Market
και όλο τον ανώνυμο κόσμο που στάθηκε αρωγός στα πακέτα στήριξης αρρώστων συνανθρώπων μας που βάλαμε προτεραιότητα και ανήμπορους συμπολίτες για τα πακέτα στήριξης Τσικνοπέμπτης, Ψυχοσάββατου και Καθαράς Δευτέρας.

Χάρη στη σημαντική αρωγή αλληλεγγύης μπορέσαμε να σταθούμε σε κάποιους συνανθρώπους μας. Το θέμα του μαγειρέματος ανέλαβαν μέλη του συλλόγου, που από την προηγούμενη ημέρα φρόντισαν να έχουμε κατσαρόλες μεγάλες με φασολάδες και φασόλια φούρνου. 

Η Καθαρά Δευτέρα βρήκε τον σύλλογο από πολύ πρωί σε συνεχή ετοιμότητα, σε ότι αφορά στην διανομή. Οι άπορες οικογένειες με ένα τηλέφωνο προσέρχονταν να πάρουν τα πακέτα αγάπης. 

Η ευαισθησία, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη βρήκαν έμπρακτη έκφραση στους εθελοντές και στον κόσμο που ανώνυμα και επώνυμα θέλησε να σταθεί όλες τις δράσεις στήριξης και έτσι η ημέρα μας βρήκε να διανέμουμε εντός πόλεως σε όλες τις άπορες οικογένειες μας και σε όσα χωριά έχουμε απόρους και δεν είχαν την δυνατότητα να πάνε σε παραπλήσια χωριά για να έχουν ένα γεύμα. 

Η ημέρα αυτή ήταν μεν κοπιαστική, πλην όμως προσφέραμε αξιοπρεπές γεύμα σε πολλούς συμπολίτες μας, που δεν είχαν την δυνατότητα να έχουν ούτε καν την λαγάνα.

Καλή Σαρακοστή και περνάμε ένα μήνυμα: Ας δούμε δίπλα μας κάποια στιγμή και ας σταματήσουμε να είμαστε μόνο για τον εαυτό μας και για επίδειξη. Ας σταθούμε σε αληθινά προβλήματα και όχι σε ο,τιδήποτε, «αρκεί να φανούμε». Ταπεινότητα έδειξε ο Χριστός, και αυτό ας κάνουν πολλοί από μας.
Μοιράζομαι, νοιάζομαι και προσφέρω, ας είναι οι μέρες που διανύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.