ΜΕΘΟΔΟΣ

ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2018

Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Στους βραβευθέντες της ΕΠΣ Κιλκίς ο Κωνσταντίνος Ντουντούκης

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση ήταν η βράβευση από πλευράς της ΕΠΣ Κιλκίς στον ποδοσφαιριστή της αντρικής ομάδας και προπονητή των τμημάτων υποδομής, Κωνσταντίνο Ντουντούκη.

Επιβραβεύτηκε η ποδοσφαιρική του πορεία που κορυφώθηκε στην ένταξη του ως επαγγελματίας στην ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς που αγωνιζόταν τότε στην Superleage και στην ΠΑΕ Καβάλας.

Κυρίως όμως επιβραβεύτηκε το ήθος που επέδειξε και στην συνέχεια της αγωνιστικής του προσφοράς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, επιδεικνύοντας αξιέπαινο αθλητικό ήθος καθώς ουδέποτε τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο 
Κωνσταντίνος Ντουντούκης παραλαμβάνοντας το βραβείο και αφού ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΕΠΣ Κιλκίς, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχε στην καριέρα του τόνισε την σημαντικότητα της βράβευσής του δια χειρός του κ. Μάλαμα Τεβεκέλη Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την οποία η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς συνεργάζεται στενά για ένατη συνεχή χρονιά. 

Άλλωστε στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου, όπου και απασχολείται ο ίδιος ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών, έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί το νέο επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου