Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Επίσκεψη Βεργίδη στον νέο διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς

Τον κ. Θεόδωρο Ρεβανάκη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Νοσοκομείο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως νέου Διοικητή των Υγειονομικών Δομών του νομού.

Ο κ. Βεργίδης καλωσόρισε τον νέο Διοικητή και του ευχήθηκε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ένα έργο δύσκολο εξ αιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, το οποίο όμως φέρεται εις πέρας με επιτυχία χάρη στο άξιο προσωπικό όλων των βαθμίδων. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε τον νέο Διοικητή για την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας στο έργο των Δομών Υγείας με κάθε μέσο που διαθέτει. Η συνεργασία και το πλαίσιό της θα εξειδικευθούν σε νέες συναντήσεις των δύο πλευρών στο άμεσο μέλλον.

Κατά τη σύντομη συνάντηση ήταν παρόντες οι κ.κ. Γ. Καρακώστας, Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής και Θ. Μπαλαμπανίδης, Διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.