ΜΕΘΟΔΟΣ

ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2018

Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Γεωργαντάς: Φωτογραφικές προκηρύξεις στον ορισμό των επιτελικών στελεχών

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι φωτογραφικές προκηρύξεις για τον ορισμό των επιτελικών στελεχών επιβεβαιώνουν ότι μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η διαφημιζόμενη από την Κυβέρνηση “αποκομματικοποίηση” της Δημόσιας Διοίκησης»

Πλήρης Δήλωση
«Μόνο ως φάρσα μπορεί να εκληφθεί η “μεταρρύθμιση” της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με στόχο τον ορισμό δήθεν ακομμάτιστων Επιτελικών Στελεχών στη Δημόσια Διοίκηση.

Για να γίνει αντιληπτός ο εμπαιγμός που επιχειρείται, επισημαίνεται ότι η Κυβέρνηση αποφάσισε να εκδώσει σειρά φωτογραφικών προκηρύξεων ώστε να προωθηθούν συγκεκριμένα πρόσωπα ακόμα και για θέσεις που έχουν τα ίδια καθήκοντα, όπως αυτές των Διοικητικών Γραμματέων.

Στόχος της είναι να καταλάβουν τις θέσεις ήδη υπηρετούντες Γενικοί Γραμματείς, μετακλητοί υπάλληλοι καθώς και άλλοι πολιτικοί τους φίλοι. Ταυτόχρονα αποκλείονται όσα σοβαρά στελέχη Υπουργείων δεν είναι “συνεργάσιμα”. Με τον τρόπο αυτό, οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ φιλοδοξούν να ελέγξουν τη Δημόσια Διοίκηση ακόμα και μετά το πέρας της κυβερνητικής τους θητείας.

Ενδεικτικό παράδειγμα των μεθοδεύσεων της Κυβέρνησης είναι ότι για τον Διοικητικό Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού απαιτείται απλή γνώση αγγλικής γλώσσας και πενταετής άσκηση δικηγορίας με εμπειρία σε θέματα Δημοσίου Δικαίου. Όλως τυχαίως, αυτά είναι τα ακριβή προσόντα της κυρίας Κουρνέτα που κατέχει ήδη τη θέση σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου