Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα πραγματοποίηση εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς κατά τις ημέρες Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 έως και Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, κατά τις πρωινές ώρες και συγκεκριμένα από Τρίτη έως Παρασκευή από 10:00 έως και 13:00 ενώ το Σάββατο από 10:00 έως και 12:30.

Το αίμα που θα συλλεχθεί θα αποδοθεί υπέρ της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργήσει η Ένωση μας με την επωνυμία «Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» και αριθμό μητρώου στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών 14381.
Για τους διαμένοντες στην πόλη της Θεσσαλονίκης η Ένωσή μας έχει εξασφαλίσει συνεργασία με το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο οποίο και μπορούν να απευθυνθούν (τηλ.2310846291). Οι ώρες αιμοδοσίας στο εν λόγω νοσοκομείο είναι ως εξής:

α. Δευτέρα έως και ΠέμπτηΑπό 08:30 έως και 14:00 και 17:00 έως και 19:00.

β. ΣαββατοκύριακοΑπό 09:00 έως και 12:00.

Υπενθυμίζεται ότι:

Η τράπεζα αίματος στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών της αλλά και άλλων οι οποίοι επιθυμούν να συνεισφέρουν και να αφιερώσουν 10’ λεπτά από τον χρόνο τους γνωρίζοντας ότι η πράξη τους αυτή μπορεί να σώσει την ζωή ενός συνανθρώπου τους.

Ο σκοπός της δημιουργίας της τράπεζας αίματος που έχει δημιουργήσει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς είναι:

α. Η δημιουργία ενός ικανού αποθέματος αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στους συναδέλφους και στα μέλη των οικογενειών τους.

β. Η ανάπτυξη πνεύματος και αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να γίνει ο καθένας με ηλικία από 18 έως 62 ετών εφόσον είναι υγιής. Οι άνδρες μπορούν να δώσουν αίμα έως και τέσσερις (4) φορές το χρόνο ενώ οι γυναίκες τρεις (3). Το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο αιμοδοσιών δεν μπορεί να είναι μικρότερο των τριών μηνών.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι όπως ανταποκριθούν και προσέλθουν μαζικά καθώς η πράξη τους αυτή είναι ένδειξη αγάπης και αλληλεγγύης προς των συνάνθρωπο πράγμα που χαρακτηρίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.