Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

32ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Οι σφαιροβόλοι κράτησαν την υπόσχεση τους

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στην πρώτη ημέρα του 32ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι αθλητές στη σφαιροβολία των Ανδρών είχαν στείλει από καιρό μήνυμα για έναν δυνατό αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 


Οι προσδοκίες επιβεβαιώθηκαν χάρη στους Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων), Ζώτο (ΑΣΣ Ηρακλής) και Λατιφλάρι (Κένταυρος Χαλκ.). Ο Σκαρβέλης σημείωσε νέο φετινό ρεκόρ με 19,82 μ., στην πρώτη του βολή και στη συνέχεια στην προσπάθεια του να κυνηγήσει καλύτερη επίδοση έκανε πέντε άκυρες βολές. Φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κυριάκος Ζώτος, που με 19,59 μ., ανέβηκε στην 4η θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα. 

Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη είχε μία ακόμη έγκυρη βολή με 18,97 μέτρα. Το προηγούμενο ρεκόρ του Ζώτου ήταν 19,21 μέτρα. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο τρίτος του σημερινού αγώνα, Τάσος Λατιφλάρι με 18,72 μέτρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.