Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/2/2018)

Ανακοίνωση τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
🔴 Με νίκη 2-0 επί της Θύελλας Αγίου Πέτρου η συνέχεια για το Τμήμα Ανδρών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς σε εντός έδρας παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε μονόλογο για την ομάδα της Ακαδημίας με δημιουργία αρκετών ευκαιριών αλλά με φλύαρες τελικές προσπάθειες.

Τα τέρματα σημείωσαν ο Ιωαννίδης στο 28’ από ασίστ του Βαχαρέλη και ο Αγαθαγγελίδης στο 81’ με κοντινό πλασέ.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο, εκτός έδρας με τον Ποντιακό Αγ. Χαραλάμπους.

Σύνθεση: Ζάικος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης Σ, Σερταρίδης, Νάσης, Γιαξής, Αγαθαγγελίδης (83’ Τσιμπούκας), Τσολακίδης (75’ Παμπουκίδης), Ιωαννίδης Δ (75’ Γρηγοριάδης), Βαχαρέλης, Τζεβελέκης (60’ Αποστολίδης).

🔴 Την πρώτη ήττα για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας γνώρισε το αντίστοιχο τμήμα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς με το βαρύ 5-0 στην 15η αγωνιστική. Παρά την ήττα σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό γήπεδο και την συνεχή βροχή, η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου και χρειάζεται 3 βαθμούς στα τελευταία 3 παιχνίδια για να προκριθεί και μαθηματικά στην φάση των (16) play of.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο, εντός έδρα, με την Αναγέννηση Χαλκηδόνας. 

Σύνθεση: Σιαπκάρης (55’ Αποστολίδης), Γεωργιάδης, Ζιούτας (5´ Μπατσέλι), Μακάριος, Περπερίδης, Σοφής ( 65’ Φρεγγίδης), Κατσάρας , Ρεμπετσιώτης, Ζάλτος ( 50’ Μανής), Τουτσίδης (55’ Βαφειάδης ), Σπασόπουλος (50’ Παρτσαλίδης).
🔴 Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς και το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου 2018. Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής η Ακαδημία μετέβη στις εγκαταστάσεις των Λεόντων στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποίησε φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Νεαπόλεως. 

Οι προπαίδες ''ΡΕΑΛ 2005'' του κ. Νίκου Μούρου μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση πέτυχαν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο (Transition) και ταχύτητα στην επιθετική λειτουργία ήταν κάποια από τα θετικά στοιχεία που είδε ο κ. Μούρος να βγάζουν οι προπαίδες του στο παιχνίδι τους.

Οι τζούνιορ ''ΙΝΤΕΡ 2007'' των κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη έδειξαν κι αυτοί πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους με πολύ καλό και ποιοτικό ,για την προπονητική τους ηλικία, ποδόσφαιρο. Κύριο βέβαια θετικό στοιχείο ήταν η μαζική συμμετοχή, παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, σε ένα παιχνίδι που χάρηκαν με τη ψυχή τους οι μικροί ποδοσφαιριστές.

🔴 Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς και το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018. Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής η Ακαδημία μετέβη στις εγκαταστάσεις των Λεόντων στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποίησε φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Νεαπόλεως. 

Οι προπαίδες ''ΡΕΑΛ 2005'' του κ. Νίκου Μούρου μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση πέτυχαν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίστροφο (Transition) και ταχύτητα στην επιθετική λειτουργία ήταν κάποια από τα θετικά στοιχεία που είδε ο κ. Μούρος να βγάζουν οι προπαίδες του στο παιχνίδι τους.

Οι τζούνιορ ''ΙΝΤΕΡ 2007'' των κκ. Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιάννη Ιασωνίδη έδειξαν κι αυτοί πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους με πολύ καλό και ποιοτικό, για την προπονητική τους ηλικία, ποδόσφαιρο. Κύριο βέβαια θετικό στοιχείο ήταν η μαζική συμμετοχή, παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες, σε ένα παιχνίδι που χάρηκαν με τη ψυχή τους οι μικροί ποδοσφαιριστές.

🔴 Άλλος ένας "πιτσιρικάς" της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, ο γεννηθείς το 2002 Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (επαγγελματίας πλέον στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ) έγινε διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ16. 

Κωνσταντίνε, χαιρόμαστε με τη χαρά σου και είμαστε περήφανοι για σένα.
Σου ευχόμαστε τα καλύτερα.

🔴 Μερικά συναισθήματα για ένα παλικάρι από το Κιλκίς που βλέπει να δικαιώνονται οι προσπάθειές του. Για εμάς, στον Αλέξανδρο Κιλκίς, είναι διπλή η χαρά που ένας ακόμα ποδοσφαιριστής μας είναι μέσα…. στις κλήσεις του Εθνικού εκλέκτορα της Εθνικής Κ15.

Μια ζεστή συγχαρητήρια αγκαλιά στην οικογένειά του και πολλές ευχές στον ίδιο για ό,τι καλύτερο.

Κωνσταντίνε Θεοδωρίδη σου ευχόμαστε ολοένα και υψηλότερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.