Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Η Τόλμη Κιλκίς στο 1ο προκριματκό πρωτάθλημα Taekwondo

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Το 1ο προκριματκό πρωτάθλημα Taekwondo Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 27-28 Ιανουαρίου 2018.

Συγκεκριμένα οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν ανδρών-γυναικών από 2001 και κάτω, εφήβων-νεανίδων 2002-2003-2004, παίδων-κορασίδων 2005-2006-2007, παμπαίδων-πανκορασίδων 2008-2009. Πρέπει να τονίσουμε ότι πλην των ανδρών-γυναικών όλες οι άλλες κατηγορίες αγωνίστηκαν ανα ηλικία ξεχωριστά.

Η συμμετοχή ανερχόταν σύμφωνα με την ΕΤΑΒΕ στους 1455 αθλητές-ριες και οι αναμετρήσεις ανερχόταν σε πολλές κατηγορίες έως και 5 φορές για τελικό. Οι αγώνες πραγματοπιήθηκαν σε 8 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες νέας γενιάς,video replay και με κανονισμούς διαιτησίας σύμφωνα με την Wοrld Taekwondo. 

Επίσης διευκρινίζουμε ότι μέσα στο 2018 θα πραγματοποιηθούν 3 στο σύνολο προκριματικά πρωταθλήματα προκειμένου να επανδρωθούν οι επίλεκτες ομάδες της ΕΤΑΒΕ του 2019 και ταυτόχρονα η εισαγωγή τους στο κλιμάκιο.

Σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 20 αθλητές-ριες. Πέραν του στόχου για την ΕΤΑΒΕ για τις κατηγορίες ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων οι αγώνες είχαν χαρακτήρα και προετοιμασίας ενόψει του πανελληνίου που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο του 2018.

Η συγκομιδή για το σύλλογο ήταν 10 μετάλλια. 3 χρυσά, 2 αργυρά και 5 χάλκινα.

Δαδούπης Φώτιος εφ. 2003 -68 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης παίδ. 2005 -61 κιλά Χρυσό μετάλλιο

Λουκοβίτης Δημήτριος παίδ. 2005 -57 κιλά, Χρυσό μετάλλιο

Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών -63 κιλά Αργυρό μετάλλιο

Παπουτσής Αθανάσιος εφ. 2003 -59 κιλά, Αργυρό μετάλλιο

Κουτσός Αριστείδης ανδρών -54 κιλα, Χάλκινο μετάλλιο

Καλφοπούλου Μαρία γυναικών -53 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

Τσαπαρίδου Βασιλική κορασίδ. 2005 +59 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

Ημερίδης Άγγελος εφ. 2004 -48 κιλά, Χάλκινο μετάλλιο

Σκαρλατος Χρήστος παμπαίδ. 2008 -37 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

5η θέση μετά από νίκη

Δημητρακόπουλος Ιωάννης παίδ. 2005 -53 κιλά

Δεληγιαννίδης Χριστόφορος ανδρών -53 κιλά

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος εφ. 2007 -55 κιλά

Πρέπει να τονίσουμε για το σημαντικό έργο που παράγεται από τον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ και τους προπονητές με μόνο στόχο την βελτίωση και αναβάθμιση αθλητών-ριών. 

Όλοι οι διακριθέντες του 2017 θα συμμετάσχουν σε διοργανώσεις εξωτερικού ανάλογα ηλικίας και επιπέδου. Όλοι οι τομείς του αθλήματος με αγωνιστικό χαρακτήρα δεν είναι ο μόνος στόχος αλλά πρώτο μέλημά μας ως προπονητές μαζί με τους γονείς και εκπαιδευτικούς είναι ΤΟ ΠΑΙΔΙ, μικρή λέξη με μεγάλο νόημα που σημαίνει τα πάντα και αισθανόμαστε ευθύνη και ως υπεύθυνοι πρέπει να θωρακίσουμε τον χαρακτήρα προκειμένου να είμαστε ασφαλείς.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και ευχαριστούν τους γονείς όχι μόνο για την καθημερινή στήριξη αλλά και στις διοργανώσεις που διεξάγονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.