Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Συνάντηση «IAAF Kids Athletics»

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 28/1/2018 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς οι αγώνες στίβου «IAAF Kids Athletics» για παιδιά μικρών ηλικιών. 

Τους αγώνες διοργάνωσε ο «Αίαντας» Κιλκίς. Συμμετείχαν 70 παιδιά 7 έως 10 ετών από τα σωματεία του «Αίαντα Κιλκίς» και της «Αθλητικής Παιδείας» της Αξιούπολης. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του “IAAF Kids athletics” έχει παιδαγωγικό χαρακτήρα και σκοπό έχει να μυήσει τα παιδιά στα αγωνίσματα του στίβου. 

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την διεξαγωγή ευχάριστων αγωνιστικών δραστηριοτήτων, στα οποία πρωτίστως έχει σημασία η ομαδική βελτίωση που προέρχεται από την συνεργασία και ατομική βελτίωση των μελών της ομάδας. Δεν τονίζεται το στοιχείο του έντονου ατομικού συναγωνισμού. 

Στο πρόγραμμα προετοιμασίας των παιδιών που ασχολούνται με το στίβο, σύμφωνα με τις αρχές του «IAAF Kids Athletics», μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται στην ψυχοκινητική αγωγή των παιδιών παράλληλα με την βελτίωση των βασικών και σύνθετων κινητικών τους δεξιοτήτων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιου των δύο συλλόγων και οι προπονητές Παυλίδης Αλέξανδρος, Μπλάτσης Πέτρος, Τσιώτρας Σωτήρης, Βουκίδου Αγγελική, Σαχινίδου Βούλα, Κεραμίδα Αθανασία και Τσαβδαρίδου Παρθένα εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την συμπεριφορά και αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι μικροί αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων και τους εύχονται καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.