ΜΕΘΟΔΟΣ

ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2018

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Συνάντηση «IAAF Kids Athletics»

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 28/1/2018 πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς οι αγώνες στίβου «IAAF Kids Athletics» για παιδιά μικρών ηλικιών. 

Τους αγώνες διοργάνωσε ο «Αίαντας» Κιλκίς. Συμμετείχαν 70 παιδιά 7 έως 10 ετών από τα σωματεία του «Αίαντα Κιλκίς» και της «Αθλητικής Παιδείας» της Αξιούπολης. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του “IAAF Kids athletics” έχει παιδαγωγικό χαρακτήρα και σκοπό έχει να μυήσει τα παιδιά στα αγωνίσματα του στίβου. 

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την διεξαγωγή ευχάριστων αγωνιστικών δραστηριοτήτων, στα οποία πρωτίστως έχει σημασία η ομαδική βελτίωση που προέρχεται από την συνεργασία και ατομική βελτίωση των μελών της ομάδας. Δεν τονίζεται το στοιχείο του έντονου ατομικού συναγωνισμού. 

Στο πρόγραμμα προετοιμασίας των παιδιών που ασχολούνται με το στίβο, σύμφωνα με τις αρχές του «IAAF Kids Athletics», μεγαλύτερη βαρύτητα δίνεται στην ψυχοκινητική αγωγή των παιδιών παράλληλα με την βελτίωση των βασικών και σύνθετων κινητικών τους δεξιοτήτων. 

Το Διοικητικό Συμβούλιου των δύο συλλόγων και οι προπονητές Παυλίδης Αλέξανδρος, Μπλάτσης Πέτρος, Τσιώτρας Σωτήρης, Βουκίδου Αγγελική, Σαχινίδου Βούλα, Κεραμίδα Αθανασία και Τσαβδαρίδου Παρθένα εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την συμπεριφορά και αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι μικροί αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων και τους εύχονται καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου