Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μπάντα των Μποέμ στο ΜΥΛΟΣ CLUB

Η kazandb παρουσιάζει τον Ρένο Χαραλαμπίδη, την Μπάντα των Μποέμ και την Αθηνά Ρούτση την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στο ΜΥΛΟΣ CLUB.

Τραγούδια στοχαστικά, καυστικά, αγάπης, παρλάτες, κωμικά συναντιούνται με ιστορίες, βιώματα, πάθη, έρωτες και εμμονές, δίνοντας απάντηση στο μυστήριο του γιατί ο Ρένος δεν έχει παντρευτεί ακόμα. 

Η σχέση του Ρένου με τη μουσική είναι βιωματική. Ξεκινάει σαν ψίθυρος, γίνεται σκοπός, σκίρτημα, φλερτ, νοσταλγία, όνειρο. Το κοινό γίνεται μια παρέα που ψάχνει τη μαγεία της βραδιάς. Ο Ρένος μεταμορφώνεται σε κινηματογραφικό ήρωα που τον σκηνοθετεί η νύχτα και η διάθεσή της. 

Κάθε ταινία, κάθε τραγούδι μοιάζει με καρδιογράφημα. Στις μουσικές παραστάσεις του η σκηνή γίνεται σταυροδρόμι. Με μουσικές, ματιές και αισθήματα. Η σχέση του με τις νότες είναι αμφίδρομη. Στις ταινίες η μουσική είναι ο αφανής πρωταγωνιστής κάθε πλάνου του. 

Στη σκηνή στάλες κινηματογραφικής βιογραφίας πλημμυρίζουν τα ρεφρέν του.
Η συναυλία του δεν έχει τραγούδια, αλλά ιστορίες ντυμένες με μελωδίες που δικαιώνονται και διεκδικούν την αλήθεια και την ελευθερία τους.

Οι μουσικές βραδιές του Ρένου στέκονται σαν σύννεφο πάνω από την πόλη και τη χρωματίζουν, της δίνουν παλμό, ρυθμό και ενέργεια να αντέξει την ιστορία της, να κερδίσει τα στοιχήματά της και να ξυπνήσει με όρεξη, διάθεση και νεανικό ένστικτο.

Η παράσταση στο Μύλο πραγματοποιείται μία μέρα μετά την προβολή της ταινίας του, «No Budget Story” στο Υπόγειον est.2012 στο Ολύμπιον σ ένα biscotto concept το «Movieing Underground by Jameson” https://goo.gl/NEVC3C

INFO
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Eίσοδος: 10€, φοιτητικό, ανέργων: 8€
Τηλέφωνο κρατήσεων καθήμενων: 2310.510081


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.