Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες για το ΤΕΙ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του Τ.Ε.Ι Κεντρικής Μακεδονίας θα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του κτηρίου της πόλης μας. Οι Κασσάνδρειες προφητείες "...Δυστυχώς οι φόβοι μου για την εξέλιξη της υπόθεσης επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο χθες από τα χείλη του Αναπληρωτή Προέδρου του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Αναστάσιου Μωυσιάδη..." του τοπικού βουλευτή της Ν.Δ δεν επαληθεύτηκαν.

Είναι αλήθεια πως θεωρούσαμε ότι η έναρξη λειτουργίας του εν λόγω κτηρίου θα συνέπιπτε με την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς το Σεπτέμβριο του 2017. Όσοι ωστόσο ασχολήθηκαν σοβαρά, και όχι σε επίπεδο εντυπώσεων με το θέμα, γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες, τις αντιδράσεις και τα εμπόδια που διάφοροι φορείς και πρόσωπα έβαλαν στην πορεία μετεγκατάστασης του τμήματος. 

Γνωρίζουν την ειλημμένη εδώ και μήνες απόφαση του Υπουργείου Παιδείας προς αυτή την κατεύθυνση, όπως και την εκταμίευση κονδυλίων για τη μεταφορά ήδη από το καλοκαίρι του 2017.

Γνωρίζουν επίσης τον καταλυτικά θετικό ρόλο που έπαιξαν πρόσωπα όπως ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, οι γραμματείς του Υπουργείου Παιδείας και όχι μόνο. Οι ειλικρινείς δηλώσεις του Δημάρχου Κιλκίς κ. Σισμανίδη σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον T.V 100, ήταν αποκαλυπτικές. Καθώς το κτήριο πλέον λειτουργεί- απαραίτητη προϋπόθεση ήταν αρχικά να λειτουργήσει- μπορούμε όλοι να σχεδιάσουμε και να προτείνουμε την επέκτασή του σε νέα γνωστικά αντικείμενα.

Ελπίζουμε τέλος πως κάποιοι μετάνιωσαν για τις ατυχείς, μικροπολιτικού χαρακτήρα δηλώσεις τους («Ο λογαριασμός της ασχετοσύνης και της ανευθυνότητας ήρθε: Η Διοίκηση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας θέλει να μεταφέρει τους φοιτητές στις Σέρρες»/ «Μετακομίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ: Γρήγορα και φθηνά») και να συμβάλλουν θετικά στην αναβάθμιση του δικού μας Τ.Ε.Ι. Μας αρκεί να το μετάνιωσαν... από μέσα τους. Οι δηλώσεις περιττεύουν . Τα δε πυροτεχνήματα της συνάντησης του κ. Γεωργαντά με τους πρυτάνεις των Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, κατόπιν εορτής φυσικά, μόνο θυμηδία προκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.