ΜΕΘΟΔΟΣ

ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ 2018

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

Τρελό αποκριάτικο πάρτι ετοιμάζει ο Δήμος Κιλκίς

Ένα τρελό αποκριάτικο πάρτι με καρναβαλιστές ετοιμάζει ο Δήμος Κιλκίς το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 6 το απόγευμα με το γνωστό θέμα “Μασκαράδες με καπέλα” στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου.

Γνωστός Dj θα επιμεληθεί τη μουσική επένδυση του πάρτυ σε μια αποκριάτικη ατμόσφαιρα γεμάτη χρώμα, κέφι, μουσική και παλμό, με γνωστά αποκριάτικα τραγούδια.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 στην πλατεία Ειρήνης θα γίνει η συγκέντρωση των καρναβαλιστών και θα ακολουθήσει παρέλαση τους δια της 21ης Ιουνίου με κατάληξη το Πάρκο-Κήπος.

Ήδη έχουμε συμμετοχές ομάδων καρναβαλιστών από τις Καστανιές, τον αθλητικό σύλλογο “Άθλο” , την ομάδα των δρομέων Υγείας, την ομάδα κρουστών “Άιντος”, τους Άνω Αποστόλους, τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών Κιλκίς, την ομάδα ΚΔΑΠ “Αλέξανδρος”, τον Ιππικό Όμιλο, το Μ.Ο.Κ., ομάδα από σχολές χορού, γυμναστήρια κ.α.

Καλούνται όλοι να συμμετέχουν στο πάρτυ αλλά και στην παρέλαση των καρναβαλιστών δηλώνοντας τη συμμετοχή τους στο γραφείο του τμήματος Πολιτισμού, υπεύθυνες Σοφία Κεσίδου και Δάφνη Παπαδοπούλου στα τηλέφωνα 23413-52205 και 23413-52209.

Σας περιμένουμε όλους και άμα δείτε άρματα στους δρόμους ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου