Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Σε τουρνουά βόλεϊ στον Βόλο ο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ένα φανταστικό τετραήμερο (27-30 Δεκεμβρίου 2017) γεμάτο Βόλεϊ έζησε η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα στην πανέμορφη Πορταριά Πηλίου.

Συμμετείχε στο 7ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Βόλεϊ όπου είχε τη μοναδική ευκαιρία να συνδυάσει αγωνιστικές εμπειρίες με διπλούς αγώνες κάθε μέρα και προσωπικές-ομαδικές πολύ ευχάριστες στιγμές με αποδράσεις στη μαγευτική Μακρινίτσα και τον απίστευτα όμορφα στολισμένο Βόλο σε συνθήκες «ανοιξιάτικου» καιρού.

Οι αποστολές κατέλυσαν στο ανακαινισμένο παραδοσιακό ξενοδοχείο ΑΛΚΗΣΤΙΣ.

Υπό την επίβλεψη του Γιάννη Νικολάκη και του Γιάννη Πετίδη οι προπονητές και οι παράγοντες των ομάδων μέσα σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα. Εκτός από το αθλητικό κομμάτι, την προσωπική της φροντίδα στις αθλήτριες έδινε κάθε στιγμή της ημέρας η κυρία Γεωργία Καλφίδου.

Στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο θερμαινόμενο γήπεδο της Πορταριάς συμμετείχαν οι ομάδες:

1.Μαρκόπουλο

2.Αχιλλέας Τριανδρίας 

3.Ασκληπιός Τρικάλων 

4.Γ.Σ Βόλου 

5. Φιλαθλητικός Λάρισας (Παγκορασίδες) 

6. Φιλαθλητικός Λάρισας (Κορασίδες) 

7. ΕΟΣ 8.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τις πρώτες 5 ομάδες και νίκησε σε όλους τους αγώνες της. 

Το τουρνουά έκλεισε με ένα αποχαιρετιστήριο live-party όπου μοιράστηκαν σε όλες τις αθλήτριες μετάλλι , μπλουζάκια και πολλά δώρα.

Την ομάδα συνόδεψαν προπονητές, έφοροι αλλά και γονείς που έδωσαν παλμό στην κερκίδα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διοργανωτές του τουρνουά και το προσωπικό του Ξενοδοχείου για την ξεχωριστή τους ευγένεια και που φρόντισαν να μη μας λείψει τίποτα. 

Βίντεο από τους αγώνες της ομάδας μας στο Τουρνουά μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι του Αίαντα στο Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCcWujYwJfoVh6lDcTig0gmA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.