Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων καλεί όλους τους Ποντίους

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων καλεί όλους τους Ποντίους και όλες τις ποντιακές οργανώσεις να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν και να ενώσουν τη φωνή τους με τους άλλους συν-έλληνες ενάντια στην παραχάραξη της ιστορίας που επιχειρείται από τους Σκοπιανούς και από κάποιους στην Ελλάδα οι οποίοι λειτουργούν κάτω από την πίεση των ισχυρών της γης.

Είναι σε όλους μας γνωστές οι συνέπειες για μας τους Έλληνες αν δοθεί στο κρατίδιο αυτό όνομα που να περιέχει τον όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». 

Η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» είναι μία και είναι ελληνική. Όλοι μαζί παρόν στο Συλλαλητήριο την προσεχή Κυριακή στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη 21-1-2018 και ώρα 14.00 αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παραστεί σύσσωμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.