Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Ευχές από το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος
Τα Κδαπ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος, εύχονται σε όλο τον κόσμο το 2018 να είναι ένα ευήμερο έτος, που θα αγκαλιάσει με ζεστασιά και ελπίδα όλα τα παιδιά και θα χαρίσει το χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Το διάστημα των εορτών επεξεργαστήκαμε το θέμα των Χριστουγέννων διαθεματικά μέσα από την ζωγραφική, τη δημιουργία κατασκευών, τον χορό, το θέατρο, την ανάγνωση παραμυθιών και την δημιουργία ιστοριών. Παράλληλα, επεκτείναμε τη δράση μας με την συμμετοχή μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης μας. 


Τις δύο πρώτες ημέρες βρισκόμασταν στο σπιτάκι κατασκευών του Παιδόκοσμου – Αλέξανδρου, ενώ παράλληλα από τις 21 ως τις 24/12 είχαμε την χαρά να φιλοξενηθούμε σε σπιτάκι μπαζάρ. 

Εκθέσαμε και πουλήσαμε στολίδια, διακοσμητικά και κατασκευές των παιδιών και των δασκάλων μας τα έσοδα των οποίων προσφέρθηκαν στο φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς. 

Το πρωινό του Σαββάτου 23/12, παρουσιάσαμε στην σκηνή του Χριστουγεννιάτικου χωριού αξιόλογες προσπάθειες των παιδιών μας με ZUMBA kids & ZUMBA junior και Μουσικοκινητικά δρώμενα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για την αξιόλογη και συντονισμένη διοργάνωση, καθώς και τον κ. Τσαντάκη για την αμέριστη υποστήριξη του. Ευχόμαστε να συνεχιστούν οι όμορφες πολιτιστικές σας δράσεις και το επόμενο διάστημα και να έχουμε την χαρά και την τιμή να συμμετέχουμε σε αυτές.

Από την μεριά μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη σας το μικρό αυτό διάστημα της συνεργασίας μας, το οποίο μας έμαθε και μας πρόσφερε πολλά. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά και δημιουργικά το έργο μας με αγάπη και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά μας αλλά και σε όλους εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.