Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ειδικά επιστημονικά στελέχη «δίνουν λύσεις» σε πολίτες για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα

Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Ημέρα Ασφαλισμένου», η θεσμοθέτηση και καθιέρωση της οποίας έδωσε ήδη από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής της πολλές απαντήσεις και συμβουλές σε εκατοντάδες δημότες από ομάδα έμπειρων επιστημονικών στελεχών για θέματα που αφορούν στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας.

Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση του δήμου Νεάπολης-Συκεών που ξεκίνησε πέρσι τον χειμώνα με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Διοικητικού και Οικονομικού Δημήτρη Ζιγκερίδη, με στόχο την εξειδικευμένη πληροφόρηση και διευκόλυνση των πολιτών, η οποία συγκέντρωσε πολλούς ενδιαφερόμενους που επωφελήθηκαν από την παρουσία ειδικών επιστημόνων, δικηγόρων ασφαλιστικών και εργατικών θεμάτων και στελεχών Ασφαλιστικών Ταμείων για να βρουν λύση σε συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα που τους απασχολούν.

«Στη χώρα μας επικρατεί ένα συχνά μεταβαλλόμενο τοπίο σε ότι αφορά το ασφαλιστικό σύστημα και η συνέχιση μιας τέτοιου είδους βοήθειας κρίθηκε εξαιρετικά χρήσιμη για τους συμπολίτες μας», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Ζιγκερίδης, υπογραμμίζοντας την «τεράστια προσέλευση που σημειώθηκε πέρσι, τη συμμετοχή με εκατοντάδες ερωτήματα και το συνεχές ενδιαφέρον των συμπολιτών μας», που όχι μόνο οδήγησαν στη συνέχιση αλλά και στην χρονική διεύρυνση του προγράμματος για τη φετινή χρονιά.

Οι «Ημέρες Ασφαλισμένου» θα πραγματοποιούνται Δευτέρα και Τετάρτη, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, από τις 6 μ.μ. έως τις 8.30 μ.μ., στο Δημοτικό Κατάστημα Nεάπολης -3ος όροφος (τηλ: 2313.329501, 502).

Το αναλυτικό πρόγραμμα για τη νέα χρονιά έχει ως εξής: Τετάρτη 17.1.2018, Δευτέρα 12.2.2018, Τετάρτη 7. 3. 2018, Τετάρτη 28.3.2018, Δευτέρα 16.4.2018, Τετάρτη 9.5.2018, Δευτέρα 4.6.2018, Τετάρτη 27.6.2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.