Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κιλκίς, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Ἰδοὺ ἡ παρθένος ἐν γαστρὶ ἕξει καὶ τέξεται υἱόν, καὶ καλέσουσιν τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ, ὅ ἐστιν μεθερμηνευόμενον μεθ’ ἡμῶν ὁ θεός.
(Κατά Ματθαίον 1, 23)
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2017 και στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση προς τιμήν την ονομαστικής εορτής του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής, Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου κκ Εμμανουήλ.

Η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες", συμμετείχε στην εκδήλωση με την Χορωδία του συλλόγου η οποία και τραγούδησε για τον Μητροπολίτη και τους παραβρισκόμενους κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια με τη συνοδεία λύρας. Η υπεύθυνη της χορωδίας κα Καραμπίδου Δέσποινα και η Γενική Γραμματέας του συλλόγου κα Σαββίδου Λένα ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη και του προσέφεραν ως δωρο, το ημερολόγιο του συλλόγου και παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον χοράρχη μας Πατέρα Πολύκαρπο Κοντοζίδη για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει με το τμήμα της χορωδίας. Ευχαριστεί επίσης τον λυράρη του συλλόγου Θεόφιλο Αγγελίδη ο οποίος συνόδεψε τη χορωδία καθώς και τα μέλη της για την αξιέπαινη εργασία και παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.