Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε η δράση «Χαλαρώνω και ονειρεύομαι… στα χρώματα βουτάω»

Δελτίο τύπου Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς
Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σχολικής Συμβούλου 15ης & 38ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής, κ. Κ. Βέλκου, με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και με την «ΤΕΧΝΗ» Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε δράση με τίτλο: «Χαλαρώνω και ονειρεύομαι… στα χρώματα βουτάω», με εμψυχώτρια τη Σχολική Σύμβουλο.

Με αφορμή την έκθεση έργων παιδικής ζωγραφικής των τμημάτων της «ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς», παιδιά και γονείς με τις εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια οργανωμένης παρατήρησης και ζωγραφικής αναπαράστασης. 

Με όχημα μια παραμυθένια ιστορία, τα χρώματα ζωντάνεψαν σε μια φανταστική διαδρομή μέσα σε ένα μαγεμένο δάσος με δέντρα-γονείς, οι μαρκαδόροι αναζήτησαν σχέδια και φόρμες και το χαμόγελο στα πρόσωπα των συμμετεχόντων άνθισε σε μπουκέτα ευχαρίστησης. Μικροί και μεγάλοι σε μια πλοκή φαντασιακής και πραγματικής αναζήτησης, είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν αβίαστα μέσα από την τέχνη.

Νήπια (περίπου 100), γονείς και εκπαιδευτικοί από τα νηπιαγωγεία 6ο, 7ο και 9ο Κιλκίς και Καμπάνη φιλοξενήθηκαν στον χώρο της «ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς» και ξεναγήθηκαν στην έκθεση.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.