Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η αστυνομική ηγεσία του Κιλκίς στο δήμαρχο Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου ΠαιονίαςΤην Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του με την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Στη σύσκεψη παρευρέθησαν, πέραν του Δημάρχου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ταλαμπίρης Ιωάννης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κιλκίς κ. Παπαποστόλου Χρήστος, ο Διοικητής του Α.Τ. Παιονίας κ. Παπαδόπουλος Ηλίας, ο Διοικητής του Α.Τ. Γουμένισσας κ. Λιακόπουλος Αντώνης, ο Διοικητής του Τ.Δ.Ε Ευζώνων κ. Μπουζάλας Αντώνιος καθώς και η Υποδιευθύντρια του Τ.Σ.Φ. Παιονίας κ. Γκαγκαρίδου Φωτεινή.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς κ. Ταλαμπίρης Ιωάννης τόνισε στο Δήμαρχο ότι η μέχρι τώρα συνεργασία τους βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα αλλά υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους Αξιωματικούς της Αστυνομίας να συνεχιστούν τα μέτρα εποπτείας όσον αφορά την πιστή εφαρμογή του Κ.Ο.Κ και επιπροσθέτως να υπάρξει ακόμη περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή ώστε να εμπεδωθεί έτι περαιτέρω το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου. Βαρύτητα δόθηκε στο δρόμο που διέρχεται τον οικισμό της Γοργόπης για τον οποίο υπάρχει πρόβλεψη να γίνουν στο μέλλον κάποιες παρεμβάσεις οι οποίες θα τον καταστήσουν ασφαλέστερο.

Τέλος ο Δήμαρχος εξήρε την αγαστή συνεργασία του Δήμου Παιονίας αλλά και των υπολοίπων φορέων της περιοχής με την Ελληνική Αστυνομία και συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή για την αποτελεσματική εξασφάλιση της δημόσιας τάξης τόσο κατά την διαχείριση του προσφυγικού αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα διαχείρισης της καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.