Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που έκλεβαν πολυτελείς μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δέκα (10) ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, που διέπρατταν κλοπές μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού και εξαρθρώθηκε στις 18-12-2017 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ε.Φ.Ε.Τ.: Εντοπισμός επιχείρησης παρασκευής και διακίνησης νοθευμένων ελαιολάδων

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου για την καταπολέμηση της νοθείας και την προστασία της αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου, ύστερα από ενημέρωση του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και σε συνεργασία με αυτό, προχώρησε σε επιθεώρηση δύο εγκαταστάσεων της εταιρείας ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΩΝΙΑΣ Α.Ε.Ε.Β.Ε., στην ευρύτερη περιοχή της Νεοχωρούδας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. 

Ευχές για τη νέα χρονιά από το Yoga Pilates House

Η διεύθυνση και το προσωπικό του γυμναστηρίου Υoga Pilates House 
σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά! 
Φάτε όσο μπορείτε και μετά ξέρετε πού θα μας βρείτε! 
Χο χο χο!

Ο χρόνος, ο Άη Βασίλης και η ελπίδα δεν πεθαίνουν ποτέ!

Της Σοφίας Μαρωνίδη
-Μην πατάς τη σκιά μου πονάω!
-Χα! μα δεν ξέρεις πως είναι η σειρά μου; Όλοι οι άνθρωποι με περιμένουν πως και πως. Άντε, άδειαζέ μου τη γωνιά.

Όταν πέφτουν οι μάσκες

Του Δημήτρη Νίκογλου
Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για λίγο, μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα, είχε πει ο Αβραάμ Λίνκολν.

Η Τόλμη Κιλκίς σε φιλικούς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κρύας Βρύσης μέσα στο μήνα Δεκέμβριο 2017, στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-πανκορασίδων.

Ο Άθλος Κιλκίς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 23/12/2017 ημέρα Σάββατο στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου για τις εκδηλώσεις του Χριστουγεννιάτικου χωριού του Αγίου Βασίλη στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς και το ΚΔΑΠ Άθλος επίδειξη από όλα τα τμήματα του Σωματείου.

Χατζησάββας: "Επίδομα θέρμανσης, όλοι πλην Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
Για ακόμα μια φορά το Κιλκίς μένει έξω από τις ευεργετικές διατάξεις που αφορούν τις ακριτικές περιοχές. Μετά την άθλια προσπάθεια να μείνει το Κιλκίς έξω από τους νομούς που θεωρούνται "σύνορα της χώρας μας" και την απαράδεκτη προσπάθεια να κοπεί το επίδομα όσων υπηρετούν σε σχετικές υπηρεσίες, τώρα οι γελοίοι κυβερνώντες των Σύριζα -Ανελ "κόβουν" και το επίδομα θέρμανσης στους Κιλκισιώτες. 

Το Kinesis στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς - Video


Δελτίο τύπου Kinesis gym
Και φέτος πάλι το Kinesis gym, το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και το Kinesis Fight Club συμμετείχαν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Ειρήνης. 

Κιλκίς: ''Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου'' - Video


Εκδήλωση στο Κιλκίς με τίτλο ''Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου'' και αντικείμενο την συλλογή χρησιμοποιημένων βιβλίων για τις βιβλιοθήκες του Δήμου Κιλκίς από το Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

Ευχές για τον καινούριο χρόνο από το Ράντσο Κιλκίς


Δωρεάν βόλτα με πόνυ στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς - Video


Δωρεάν βόλτα με πόνυ στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, από τον  Ιππικό Όμιλο Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017.

Δωρεάν τσάι στους Κιλκισιώτες από την OMNES - Video


Δωρεάν τσάι στους Κιλκισιώτες από την OMNES, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Κιλκίς: Τσάκωσαν 3 άτομα για κατοχή 2 κιλών χασισιού

Συνελήφθησαν χθες (29 Δεκεμβρίου 2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί ηλικίας 28 και 33 ετών και μία 22χρονη υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Μάγεψαν το κοινό του Κιλκίς οι Θεές του "Fortissimo" - Video


Μάγεψαν το κοινό του Κιλκίς οι Θεές του Κουαρτέτου Εγχόρδων "Fortissimo", την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, στην Πλατεία Ειρήνης της πόλης.