Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές Χριστουγέννων από το Φροντιστήριο Μ.Ε. "Όμηρος"


Ανήμερα Χριστουγέννων χορεύει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου Κιλκίς


Χριστούγεννα με την εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...”

Βράδυ Χριστουγέννων στις 21:30 από τη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα. Με εκλεκτούς φίλους, έθιμα, μοναδικά εδέσματα, ύμνους, ευχές και χορούς.

Το νέο VW T-Roc είναι το Golf σε έκδοση SUV

Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Η Volkswagen παρουσίασε, μερικές εβδομάδες πριν την έναρξη της έκθεσης της Φρανκφούρτης όπου και θα δώσει επίσης το παρόν, το νέο της SUV, το T-Roc. Το οποίο αποτελεί στην ουσία την αντίστοιχη εκδοχή του διαχρονικού best seller της του Golf και στη γκάμα των off roaders της τοποθετείται κάτω από το μεγαλύτερο Tiguan. 

Ενοικιάζεται γραφείο στο Κιλκίς

Ενοικιάζεται γραφείο 50 τ.μ. (2 χώροι) στον πρώτο όροφο, στην οδό Καλούδη 32 με γωνία Θεσσαλονίκης, στο κέντρο του Κιλκίς.
Τηλ. 6978 113893 

Ξεκίνησε σήμερα η δωρεάν διάθεση κουπονιών για τις λαϊκές αγορές στους δικαιούχους του νομού Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε σήμερα από την Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η δωρεάν διάθεση κουπονιών για τις λαϊκές αγορές στους δικαιούχους του νομού Θεσσαλονίκης.

Ευχές Χριστουγέννων από την Αγορά Κρεάτων Στρατηγούσης


Ο Άθλος Κιλκίς στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς Στις 16-17/12/2017 ημέρα Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το 3o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ για τις ηλικίες από 2008 έως και ανδρών - γυναικών της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βόρειου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ευχές Χριστουγέννων από το Φροντιστήριο Μ.Ε. "ΚΙΝΗΤΡΟ Κιλκίς"


Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο των εορτών

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων για την εφαρμογή αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας, σε όλη την επικράτεια.

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία, ευχαριστεί από καρδιάς

Δελτίο τύπου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία της ΚΔΕΚ 
"Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία της ΚΔΕΚ ευχαριστεί θερμά τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας του «Αγίου Τρύφωνα» Γουμένισσας για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του «Χριστουγεννιάτικου φιλανθρωπικού Καφέ» με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της δομής, προσφέροντας τα έσοδα του καφέ και του Bazzar.

Ευχές γραφείου τύπου Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης


Ευχές Χριστουγέννων από την Ειρήνη Αγαθοπούλου


Ετήσιος Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς «Το Καρς»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιού Αγιονερίου «Το Καρς» διοργανώνει την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, στις 9:00 μ.μ., στο κέντρο δεξιώσεων «Τα 5Φ» στο Νέο Αγιονέρι, τον ετήσιο χορό του.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού,διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή χασισιού

Συνελήφθησαν χθες (19-12-2017) το απόγευμα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 49 και 27 ετών, για αγοραπωλησία κάνναβης.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Διακρατική συνάντηση στο Κιλκίς για το πρόγραμμα ανάπτυξης ικανοτήτων STEM

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στις εγκαταστάσεις της Επιμορφωτικής Κιλκίς φιλοξενήθηκε η τρίτη συνάντηση συντονισμού του έργου “STEM Capacity Building” που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA2 – Στρατηγικές Συμπράξεις. 

Προσφυγή Κώστα Παπαδόπουλου για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ Κιλκίς

Προσφυγή κατά της 404/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, που αφορά στη νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ, κατέθεσε στον ελεγκτή Νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Κιλκίς Κώστας Παπαδόπουλος.

Κιλκίς: Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού το σημερινό παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κιλκίς

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων και η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, για τον αγώνα χειροσφαίρισης του Κυπέλλου Ελλάδας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, μεταξύ των ομάδων «ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ», που θα διεξαχθεί σήμερα 20-12-2017 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Πέμπτη 21 έως και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 42/2017) που ισχύει από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017:

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα για πώληση νοθευμένου λαδιού - Φωτογραφίες, Video


Εργαστήριο παρασκευής και συσκευασίας νοθευμένου λαδιού που προσομοίαζε με ελαιόλαδο, εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Γιορτινές ευχές από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Το Γηροκομείο Κιλκίς, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς

Ανακοίνωση Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς
Το παράρτημα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας -Οίκος Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς -σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων του Οίκου Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς, σας προσκαλεί την Παρασκευή 22-12-2017 στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης.

Ευχές από το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα  και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.
Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές 


Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, ο Νίκος Τατίδης

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, καθήκοντα δημοτικού συμβούλου Κιλκίς, αναλαμβάνει ο Νίκος Τατίδης μετά την παραίτηση του συμβούλου Γιώργου Καρυπίδη. Η ορκωμοσία θα γίνει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017.

ΑΙΑΣ: Πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών

Κάλεσμα Αίαντα Κιλκίς
Πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα του Αίαντα στην Β' Εθνική κατηγορία στον εξ αναβολής αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη αμέσως μετά τον αγώνα χάντμπολ μεταξύ ΓΑΣ Κιλκίς - Ολυμπιακό Πειραιώς στο ΔΑΚ Κιλκίς.