Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς σε Όλυμπο, Δράμα, Βεργίνα και Κρήτη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην Δράμα με την υπέροχη Ονειρούπολη ,τα πολύχρωμα φωτάκια και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα μεγάφωνα, πραγματοποιήθηκαν τα "Βαλδίρκεια 2017". 

Ευχές για Καλές Γιορτές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανερής "Το Πάικο"


Σε τουρνουά του ΠΑΟΚ ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς με τέσσερα τμήματα

Σε τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ.

Πολλοί και καλοί αγώνες την Κυριακή για την Ακαδημία Αλέξανδρος

Πανδαισία ποδοσφαιρικού θεάματος για την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς την Κυριακή 10 Δεκ 2017 στις εγκαταστάσεις της με τον ΠΡΩΤΕΑ, αλλά και εκτός έδρας στην Ακαδημία των SHOOTERS στην Θεσσαλονίκη.

Η Τόλμη Κιλκίς στο ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo Hereya Open 2017

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo Hereya Open 2017 διεξήχθη στην Βουλγαρία ( Sofia ) στις 10 Δεκεμβρίου 2017, στο κλειστό στάδιο Asics Arena.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing η Τόλμη Κιλκίς

Δελτίο τύπου
Τόλμης Κιλκίς
Διασυλλογικό πρωτάθλημα Kick Boxing με φιλικό χαρακτήρα όλων των ηλικιακών κατηγοριών διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Διαβατών Θεσσαλονίκης τον προηγούμενο μήνα σε 2 ρινγκ και 2 τατάμι. Διαχωρίζοντας τα στυλ πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες με στόχο την αγωνιστική εμπειρία βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητα διεκδικώντας την όποια διάκριση.

Εργασίες διαγράμμισης μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ12 και Κ13

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης (διαγράμμισης) θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, από την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα οδικά τμήματα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ12 και Κ13 και των συνδετήριων κλάδων αυτών.

Λαπαροσκοπική επέμβαση για την θεραπεία της εκκολπωματίτιδας

Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Εκκολπωμάτωση είναι η δημιουργία εκκολπωμάτων πάνω στο τοίχωμα του παχέος εντέρου. Τα εκκολπώματα είναι μικρές προβολές του τοιχώματος του παχέος εντέρου, που μοιάζουν με θυλάκους, δηλαδή σακουλάκια ή μπαλονάκια.
Δημιουργούνται σε αδύναμα σημεία, εξαιτίας των πιέσεων που αναπτύσσονται μέσα στον αυλό του εντέρου κατά το πέρασμα των κοπράνων και κατά τις συσπάσεις του ίδιου του εντέρου.

Θεσσαλονίκη: ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
Θέμα: "Φύση, προσαρμογή και ιστορία"
Κουμπί Coffee & Crafts
Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
Πελοποννήσου 2 (γωνία Ολύμπου)
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

Oι Skelters live στο Take Five στο Κιλκίς

Οι The Skelters μια από τις κορυφαίες ροκ μπάντες της Ελλάδας, σε μια μοναδική live εμφάνιση στο Κιλκίς στo Take Five τo Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017.

Νέος Γραμματέας ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς ο Γιάννης Χατζηαποστόλου

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς 
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από σήμερα και μετά από ομόφωνη απόφαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς ο κύριος Χατζηαποστόλου Ιωάννης είναι ο νέος Γραμματέας της.

Σήμερα 12 και αύριο 13 Δεκεμβρίου 2017, στο18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας συνεχίζει τις παραστάσεις του με την Ομάδα “Το θορυβώδες στρείδι” από τη Μεγάλη Βρετανία που θα μας παρουσιάσει κουκλοθέατρο με κούκλες και παντομίμα με τίτλο “Ο συνηθισμένος Μπομπ” στις 12/12 στις 19:00 και 13/12 στις 9.00 και 11.00.

Διαδραστική παράσταση με κούκλες, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, στις 11.00 π.μ. το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς υποδέχθηκε το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Κιλκίς με μια διαδραστική παράσταση με κούκλες, ζωντανή μουσική, τραγούδι και αφήγηση που είχε τίτλο «Χελιδονοφωλιές».

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα, "Ηθικές Αξίες και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα”


Το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ)  σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κιλκίς  σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα “Ηθικές Αξίες και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα”, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, 18:00 – 20:30 στην Αίθουσα “Β. Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 3ο Santa Run Kilkis

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και τους τοπικούς φορείς και καταστήματα της πόλης διοργανώνει το 3ο Santa Run Kilkis για την ενίσχυση του Κέντου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και του συλλόγου βηματίΖΩ.

Πρόγραμμα 18ου Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας Κιλκίς

Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Παιονίας



1η Εβδομάδα 
Παρασκευή 8/12/2017:
17:30 / Πλατεία Ευρωπού: Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Παιονίας και της χορωδίας του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού. Δράσεις με ξυλοπόδαρους, face painting.

Έκθεση ζωγραφικής των παιδικών εικαστικών εργαστηρίων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Τα εγκαίνια της καθιερωμένης έκθεσης ζωγραφικής των παιδικών εικαστικών εργαστηρίων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:00, στην αίθουσα «Κούρος Ευρωπού» του φορέα.

Κιλκίς: Παρουσίαση του έργου του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη «ο Φωτεινός»

Ανακοίνωση Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Κιλκίς 
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς), παρουσιάζεται το έργο του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη «ο Φωτεινός».

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς στοχεύοντας στην ενίσχυση της σχέσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς με την τοπική κοινωνία και κυρίως με τα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού Σχολείου, σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 11.00 π.μ., προγραμματίζει πολιτιστική – εκπαιδευτική εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικα παραμύθια στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς». 

Τι ισχύει για τη λειτουργία των καταστημάτων κατά τις Κυριακές της εορταστικής περιόδου

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Με αφορμή πολλά ερωτήματα, που ήδη δεχόμαστε από συναδέλφους σχετικά με το τι ισχύει για τα φετινά Χριστούγεννα και τις Κυριακές του Δεκεμβρίου που είναι ανοιχτά τα καταστήματα και ενόψει της διαμόρφωσης των εορταστικών ωραρίων των τοπικών αγορών, σας γνωστοποιούμε τα εξής: