Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Εργαστήριο με θέμα, «Περιβάλλον – Απορρίμματα – Ανακύκλωση»

Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς σε συνεργασία με τα Περιβαλλοντικά Πάρκα Θέρμης, Δερβενίου και τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας «ΦΟ.Δ.Σ.Α.» προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία της Σχολικής Μονάδος, να οργανώσουν βιωματικό εργαστήριο με θέμα: «Περιβάλλον – Απορρίμματα – Ανακύκλωση», την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 08:50 έως 13:05. 

Τατίδης: "Είμαι ικανοποιημένος"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Είμαι ικανοποιημένος που σε σύντομο χρονικό διάστημα πήρα απάντηση για τα αίτημά μου να γίνει τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στο δρόμο καρμανιόλα, στο σημείο όπου θα εξυπηρετεί τις διασταυρώσεις των δρόμων προς τα Α.Τ.Ε.Ι. Κιλκίς, τα σφαγεία Κιλκίς, τις εργατικές κατοικίες και τους επαγγελματικούς χώρους γύρο από το ΚΤΕΟ.

"Ευχαριστούμε δημόσια την επιχείρηση ELVIAL"

Ανακοίνωση Άρη Παντελεήμονα
Η βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου ELVIAL, που εδρεύει στο βιομηχανικό πάρκο Παντελεήμονα, χορηγός της ομάδας του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Κολεσιώτου: "Συμμετέχω ως υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς"

"Συνδράμοντας στην προσπάθεια του Συνδυασμού «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Βιολιτζή συμμετέχω ως υποψήφια  στο Τμήμα Υπηρεσιών, στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κιλκίς, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 2, 3 & 4 Δεκεμβρίου 2017"

Πολύ καλές εμφανίσεις για τα 2 προπαιδικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με καταπληκτικές εμφανίσεις συνέχισαν και τα δύο προπαιδικά τμήματα του Αλέξανδρου για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚιλκίς. Οι προπαίδες (2005) νίκησαν άνετα με 9-1 τον Κιλκισιακό αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο, ενώ οι μικροί προπαίδες (2006) νίκησαν με 3-2 την ομάδα του Ερμή Τερπύλλου για την 3η αγωνιστική.

Ποδοσφαιρική γιορτή και στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Φιλοξενήθηκαν την Κυριακή 26/11/2017 στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου δύο Ακαδημίες, αυτή της ΑΕ Πολυκάστρου και του ΕΡΜΗ Εύοσμου.

Βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Εσπερινό Γυμνάσιο Κιλκίς, μετά από αίτημα της σχολικής μονάδας και έγκριση του αρμόδιου τμήματος του ΥΠ.Π.Ε.Θ., διοργανώνει Βιωματικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Ενήλικας Μαθητής: Προσοχή στο Κενό» και εμψυχώτρια την κα Γεωργία Μπάρου - Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων Παιδιών με Δυσλεξία και Μαθησιακές Δυσκολίες. 

Δείτε video από την υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Σουμελά στο Κιλκίς


Υποδοχή της πρωτότυπης εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Κιλκίς, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων.

Θεσσαλονίκη: "Ο γάμος του Καραχμέτη"στο θέατρο «ΑΥΛΑΙΑ»

Μετά την περσινή sold out επιτυχία, το σημαντικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «Ο Γάμος του Καραχμέτη» σε σκηνοθεσία της Όλιας Λαζαρίδου ταξιδεύει στο θέατρο «ΑΥΛΑΙΑ» στη Θεσσαλονίκη στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2017.

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο Κιλκίς

O Δήμος Κιλκίς και το Τμήμα Πολιτισμού διοργανώνουν συναυλία με το Λουδοβίκο των Ανωγείων την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων και σας καλούν να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας.

Διακρίσεις για τους σκακιστές του "πόλις" στα Γιαννιτσά

Σημαντικές διακρίσεις σημείωσαν οι σκακιστές του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» στο τουρνουά γρήγορου σκακιού «Χρήστος Βογιατζής 2017» που διοργάνωσε ο Όμιλος Σκακιστών Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. 

Παγκόσμια πρωτιά στο Ιατρικό Διαβαλκανικό: Ολική Λαρυγγεκτομή σε ασθενή με ένα μόνο πνεύμονα

Θεσσαλονίκη 27 Νοεμβρίου 2017 - Η πρώτη επέμβαση ολικής λαρυγγεκτομής παγκοσμίως, σε ασθενή με ένα πνεύμονα, για την θεραπεία τοπικά προχωρημένου καρκίνου των φωνητικών χορδών, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαίρεσης γέφυρας σήμανσης.

Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τις δράσεις μεταποίησης 4.2.1 και 4.2.2 του ΠΑΑ 2014 – 2020

Το ΥΠΑΑΤ γνωστοποιεί ότι παρατείνονται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου οι προθεσμίες της ηλεκτρονικής υποβολής των φακέλων υποψηφιότητας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) των δράσεων 4.2.1 και 4.2.2 του Υπομέτρου 4.2 «Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση, εμπορία ή και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που νόθευε τρόφιμα

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον από τις αρχές του έτους 2015, στον τομέα της νοθείας τροφίμων.

Συλλυπητήρια του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»

"Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεόδωρο Παπαδόπουλο για την απώλεια του πεθερού του.

Σκοτώθηκε 87χρονος πεζός σε τροχαίο

Χθες (26-11-2017) την 20.00 ώρα στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης - Ελασσόνα, στην περιοχή του Σβορώνου Πιερίας, 87χρονος ημεδαπός που κινούταν πεζός, παρασύρθηκε από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα αρχικά το βαρύ τραυματισμό του 87χρονου και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του. 

Α.Μ.Σ. "Πόντιοι Κιλκίς" - Αθλητική Ένωση Λήμνου 37-24

Δελτίο τύπου Α.Μ.Σ. "Πόντιοι Κιλκίς" 
Η ομάδα των Ποντίων συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στην έδρα της αυτή την φορά, υποδέχτηκε την ομάδα της Λήμνου κερδίζοντας με το ευρύ 37-24. 

Ο Μιχάλης Αναστασιάδης, υποψήφιος στον συνδυασμό "Το Επιμελητήριο Αλλάζει."


"Το Επιμελητήριο αλλάζει", λέει ο Σάββας Μισίρκος από τη Γρίβα

Ο Σάββας Μισίρκος γεννήθηκε το 1982. Στο γραφικό χωριό Γρίβα του ν.Κιλκίς, τα τελευταία 7 χρόνια διατηρεί την ταβέρνα «Τηγανιές & Σχάρες». Πρόκειται για μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που όμως έχει δημιουργηθεί με μεγάλο μεράκι και προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης.

Αμοιρίδης: Ο Κώστας Βιολιτζής, θα δώσει ώθηση στο Επιμελητήριο

Υπογράφει ο Παναγιώτης Αμοιρίδης
Σε αυτές τις εκλογές συστρατεύτηκα με τον Κώστα Βιολιτζή, ένα νεαρό επιχειρηματία, γιατί νοιώθω ότι θα δώσει ώθηση στο Επιμελητήριο, κινητοποιώντας δυνάμεις, ανθρώπους και ιδέες που έμεναν ανενεργές μέχρι σήμερα.


Επαναληπτική συνέλευση συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς- Παιονίας σε επαναληπτική γενική Συνέλευση για τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη και ώρα 10,30 π.μ. Η Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κιλκίς.

Πραγματοποιήθηκε το 4ο σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Ο Άγιος Φώτιος» το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου, το 4ο Διενοριακό σκακιστικό πρωτάθλημα του Γραφείου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Νέες επιτυχίες για τους δρομείς του ΓΑΣ Κιλκίς στη Μελίκη

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 150 αθλητών και αθλητριών, και με ιδιαίτερη λάμψη διοργανώθηκαν την Κυριακή 26 Νοεμβρίου οι αγώνες σε δημόσιο δρόμο στη Μελίκη Ημαθίας προς τιμή του ευεργέτη του τοπικού συλλόγου του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ Σωτήρη Περτσιούνη, από τον τοπικό ΓΑΣ Μελίκης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες της Κοκκινιάς Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ) 
Στο χωριό Κοκκινιά του Κιλκίς, στις 26-11-2017, έγινε εκδήλωση τιμής και μνήμης των 14 αντιστασιακών του χωριού, που στις 18 – 11 – 1946 σφαγιάστηκαν από παρακρατικό απόσπασμα πρώην συνεργατών του κατακτητή.