Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Κιλκίς: Ξεκινούν οι προπονήσεις της Σχολής Τερματοφυλάκων

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Αύριο Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 15.00 θα γίνει η έναρξη των προπονήσεων της Σχολής Τερματοφυλάκων.

Βέροια: «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής»

Για τέταρτη χρονιά η Π.Ε. Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη χριστουγεννιάτικη «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» στο πάρκο «Εληάς» στη Βέροια, από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017. Πρόκειται για ένα μοναδικό τριήμερο δημιουργικής χαράς, γεμάτο σοκολάτα και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

ΕΣΠΑ: 1,5 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας

Παρέμβαση συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας, υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την έγκριση χρηματοδότησης του απαιτούμενου εξοπλισμού, από το ΕΣΠΑ, που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι Μορφές της Δύναμης


Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Δύναμη: Είναι η ικανότητα του ανθρώπου να επενεργεί σε εξωτερικές δυνάμεις ή στο ίδιο το βάρος του σώματός του, μέσω της μυϊκής του δραστηριότητας.

Ο "Άγιος Τρύφων" Κιλκίς πάει ημερήσια εκδρομή στο Βόλο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών ο "Άγιος Τρύφων" Κιλκίς διοργανώνει, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, ημερήσια απόδραση στο χωριό του Αη Βασίλη, στο Βόλο. Τιμή συμμετοχής: 15 Ευρώ για ενήλικες & 10 Ευρώ για παιδιά. Δηλώσεις συμμετοχής: 6942675176

Αυτή είναι η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ. στο ν. Κιλκίς

Με απόφαση του Γραμματέα της Γραμματείας Οργανωτικού - Περιφερειακών Οργανώσεων του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κωνσταντίνου Κίγκα, συγκροτείται Συντονιστική Επιτροπή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με την παρακάτω σύνθεση:

Φιλοσοφική Νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΝΥΚΤΗΓΟΡΙΑ
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Θέμα:

φυσική προσαρμογή και γνώση

Κουμπί Coffee & Crafts
Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
Πελοποννήσου 2 (γωνία Ολύμπου)
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

…δυνάμεθα να θεωρήσουμε ότι οι γνώσεις μας σχηματίζονται βαθμηδόν, όπως σχηματίζονται τα είδη των όντων στη φύση; δημιουργούνται αυτές μέσω υποδειγμάτων, τα οποία σχηματίζονται πρακτικώς στην αντιπαράθεση με την πραγματικότητα; αντιστοιχεί η πρόρριψη ενός νέου υποδείγματος σκέψης στις αλματώδεις αλλαγές του κληρονομικού υλικού μέσω των μεταλλάξεων, από τις οποίες προκύπτουν νέα βιολογικά είδη; δυνάμεθα να δοκιμάσουμε το δαρβινισμό ως “ένα μεταφυσικό ερευνητικό πρόγραμμα;”…

Είσοδος ελεύθερη- ώρα 20.00

«Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς, ανακοινώνει για την ένταξη της Πράξης «Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒηματίΖΩ»», συνολικού προϋπολογισμού 204.763,00 ευρώ, στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας-ΕΤΠΑ με Κωδικό ΟΠΣ 5008062, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020». 

Κιλκίς: Συνελήφθη 37χρονος για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (21-11-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 9 μηνών, για τα αδικήματα της αρπαγής, της αντίστασης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας για τις εκρηκτικές ύλες.

Ημερήσια εκδρομή της Θρακικής Εστίας Κιλκίς στη Λάρισα

Η Θρακική Εστία Κιλκίς διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στη Λάρισα για τις 17 Δεκεμβρίου 2017.

Από τους “κοψοχέρηδες” στη “χειρότερη κυβέρνηση” του τόπου

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η “Νέα Δημοκρατία”, το παραδοσιακό κόμμα της συντηρητικής Δεξιάς, έχει δυσκολίες στην εκπλήρωση του ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο εθνικό κοινοβούλιο. Και αυτό φαίνεται να ανάγεται στα πρώτα χρόνια της παρουσίας της στα έδρανα της αντιπολίτευσης, μετά τη συντριβή της στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου του 1981, από το κόμμα του σοσιαλιστή Ανδρέα Παπανδρέου.

Ναι στη Μαύρη Παρασκευή (Black Friday), λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Κιλκίς: Συνάντηση με θέμα, "Διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία"

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
➤Ενημερωτική συνάντηση γονέων και κηδεμόνων με θέμα: "Διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία"
Πως μπορούν οι γονείς να συμβάλλουν στη διατροφική διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους 
Βασικές αρχές διατροφής στις συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες

Black Friday Special Offer στο Kinesis-Gym: Ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου 199€

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Μπορεί πολλοί ακόμα να μην γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος Black Friday και στο άκουσμα και μόνο να προκαλεί απορίες. Πρόκειται για μια ξενόφερτη έννοια που συνδέεται με τις προσφορές και τις εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα έρχεται να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Η μαύρη κωμωδία «Η τελετή» του Παύλου Μάτεση στη Θεσσαλονίκη

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Η τελετή» μια μαύρη κωμωδία του Παύλου Μάτεση σε σκηνοθεσία Χρύσας Σιμούλη από την θεατρική ομάδα ενηλίκων του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. – Δήμου Θερμαϊκού Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον Κάκκαβο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς συμμετείχε σε μια διαφορετική πεζοπορία. Στο όρος Κάκκαβος στις Σκουριές Χαλκιδικής εκεί όπου η εξορυκτική δραστηριότητα καταστρέφει το αρχέγονο δάσος βρέθηκαν 170 άνθρωποι από συλλόγους, ομάδες και συλλογικότητες από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κιλκίς, Σταυρό και άλλες πόλεις της περιοχής. 

Γεωργαντάς: "Το έργο της κυβέρνησης"

Γράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
Βουλευτής Κιλκίς
Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Αντίθετα με τις όποιες μεγαλόστομες εξαγγελίες, το σχέδιο της Κυβέρνησης σε σχέση με την Δημόσια Διοίκηση είναι να μην επέλθει καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση του Δημοσίου αλλά να δημιουργήσει μια πλήρως κομματικοποιημένη δημόσια διοίκηση "εργαλείο" στα χέρια των κυβερνώντων.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (22/11/2017)

Ζητείται εσωτερικός βοηθός λογιστή από την τεχνική εμπορική εταιρία ΦΩΤΟΘΕΡΜΙΚΗ στο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Ενισχύσεις 5,5 εκατ. ευρώ σε 16 φορείς για τη δράση «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία»

Με απόφαση που υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Νίκος Αντώνογλου, εγκρίνεται η ένταξη συνολικά δεκαέξι (16) δικαιούχων στη Δράση 10.2.1 «Γενετικοί πόροι στην κτηνοτροφία», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Έκδοση άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων - Υποβολής απλής αίτησης μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου

Διευκρινιστική εγκύκλιο για τη διαδικασία έκδοσης άδειας διατήρησης κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων εντός και πλησίον οικισμών εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκος Αντώνογλου.

Γεωργία Κολεσιώτου: "Το Επιμελητήριο αλλάζει"

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου
➤Μέλος απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Υποψήφια σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ»
Επιμελητηριακός θεσμός. Ένας θεσμός με ελάχιστη εκπροσώπηση γυναικών ιδιαίτερα την σημερινή εποχή αλλά και με πολύ μικρή εκπροσώπηση ανδρών αφού οι επιχειρηματικές δυνατότητες είναι λιγοστές για όλους.