Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/11/2017)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τα τμήματα Μπαμπίνι Α1, Νάπολι-Πόρτο, Ιντερ και Ατλέτικο θα αναχωρήσουν 8.30 από τις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου. Ώρα συγκέντρωσης 8.15.

Συνεργασία Γιώργου Πελίδη με Σάββα Κωφίδη στην Atermon Football Community


Θεσσαλονίκη: "Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας" στο Θέατρο Σοφούλη


Το Θέατρο Σοφούλη συνεχίζοντας τη συνεργασία με τις θεατρικές ομάδες της πόλης, παρουσιάζει την πειραματική θεατρική ομάδα Ντόμινο στο έργο " Ο Αγαπητικός της Βοσκοπούλας" του Δημητρίου Κορομηλά. Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 20.00.

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Κιλκίς, συγχαίρουν...



Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που σε αυτή την ακριτική περιοχή της χωράς μας εδρεύει η 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχία, και σήμερα για μια ακόμη φορά έδειξε ότι με αίσθημα ευθύνης και υψηλό ηθικό των στελεχών με το άριστο υλικό είναι σε θέση να εκπληρωνόσουν την αποστολή τους". Με αυτά τα λόγια μετέφερε ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ τα συγχαρητήρια του στον Υπαρχηγό του ΓΕΘΘΑ Αντιστράτηγο Κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΦΛΩΡΟ με της λήξη της Πολυεθνικής Άσκησης CPX "TALOS-17".

Πρωτιά για την Άννα Τσομπάνη

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Η αθλήτρια του Kinesis Fight Club και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Kickboxing Άννα Τσομπάνη πήρε μέρος σε διαγωνισμό γυμναστικής.

Αποκατάσταση κυκλοφορίας στο 430ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο 430ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Σύσταση Εθελοντικής Ομάδας για το 3ο Santa Run KILKIS

Δελτίο τύπου 3ου Santa Run KILKIS 
Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη διοργάνωση χαράς και προσφοράς της πόλης μας είναι γεγονός για τρίτη συνεχή χρονιά.

Κάλεσμα Αγωνιστικής Συσπείρωσης για τις εκλογές στο επιμελητήριο

Κάλεσμα ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΒΕ
Συνάδελφε μικρέ αυτοαποσχολούμενε, βιοτέχνη, έμπορα, επαγγελματία,
η «ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ» που στηρίζεται από την ΠΑΣΕΒΕ σε καλεί να στηρίξεις το μοναδικό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο που την επόμενη μέρα των εκλογών του επιμελητηρίου θα είναι δίπλα σου στους αγώνες, στην διαμόρφωση αγωνιστικών αιτημάτων, στην αποκάλυψη των σχεδιασμών πίσω από την πλάτη σου για τη συνέχιση μιας πολιτικής που σε θεωρεί «διαρθρωτικό» πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας.

Αυτή είναι η νέα Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ  Κιλκίς 
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Νομαρχιακή που αναδείχθηκε στις εκλογές την προηγούμενη Κυριακή από το σύνολο των μελών του νομού. Η νέα Νομαρχιακή είναι εννιαμελής και απαρτίζεται από τους/τις: Αγαθόπουλο Δημήτριο, Βιδιαδάκη Μιχάλη, Κεσίδη Αναστάσιο, Μπαγκατουρίδη Οδυσσέα, Παναγιωτίδου Μαρία – Μάνια, Παναγιωτίδου Φωτεινή, Παπαδοπούλου Νόπη, Παραδέλη Παναγιώτη και Ριζάκη Άννα.

Θεατρικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Δελτίο τύπου Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.)
Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την Καλλιτεχνική Εταιρεία «Αργώ» και την ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη, με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Νοεμβρίου Παγκόσμιας Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών 2017. 

ΤΕΧΝΗ Κιλκίς: Ομιλία από τον Λέκτορα Νομικής Α.Π.Θ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στις 7.30μ.μ., στην αίθουσα «Μ. Ανδρόνικος» της ΤΕΧΝΗΣ, θα πραγματοποιηθεί ομιλία-συζήτηση με θέμα «Αποκλειστική  Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και ελληνοτουρκικές σχέσεις», με εισηγητή τον κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Λέκτορα Νομικής Α.Π.Θ.

Ξεκινά το πρόγραμμα ενεργητικής επιτήρησης της λύσσας 2017

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Τραγικά γεγονότα στο Κιλκίς, μετά την αποχώρηση των Γερμανών το 1944

Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς, σε συνεργασία με τη δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: "Συμβολή στην κατανόηση των τραγικών γεγονότων στο Κιλκίς μετά την αποχώρηση των Γερμανών το 1944".

Διακοπή κυκλοφορίας στο 430ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Σας ενημερώνουμε ότι διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο 430ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Βαρικού Πιερίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω υπερχείλισης του ποταμού «Μαυρονέρι».

Κιλκίς: Ματαίωση μουσικής εκδήλωσης της 19ης Νοεμβρίου

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι ματαιώνεται η πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης ''Δεκαπέντε ανθοστέφανα της παράδοσης για τους Δεκαπέντε πρωταθλητές της πίστης μας'' που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

"Πολιτική απατεωνιά χωρίς τέλος… το κοινωνικό μέρισμα"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς - Παιονίας
➤Πολιτική απατεωνιά χωρίς τέλος… 
Κλέβουν δέκα απ' τους μισθωτούς και τους αυτοαπασχολούμενους, δίνουν πίσω ένα στον εξαθλιωμένο και παριστάνουν τον ευεργέτη ονομάζοντάς το «διανομή κοινωνικού μερίσματος».

Ετήσιος χορός του "Αίαντα" Κιλκίς


Ενημερώθηκαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς για τους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Ταμουτσίδης
Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Η ασφαλής χρήση του διαδικτύου και ιδιαίτερα η προστασία των προσωπικών δεδομένων στους κόμβους κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα θέμα που αποσχολεί πολύ έντονα γονείς και μαθητές στις μέρες μας. 

Τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας δίνει ο "Άτλας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Άτλας Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, το ανδρικό τμήμα του Συλλόγου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας,-Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών ( Ε΄όμίλος), δίνει τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στο νέο ΔΑΚ με ώρα έναρξης του αγώνα στις 18:00. Αγωνίζεται με τον Αίολο Κατερίνης.

Θεσσαλονίκη: ''Στηρίζουμε...Παίζοντας''

Τo 7o ''Στηρίζουμε... Παίζοντας'' έρχεται την Κυριακή 19/11/2017 από
τις 11.00 έως τις 20.00 στον πολυχώρο WE (Λεωφόρο 3ης Σεπτέμβρη & Γρ. Λαμπράκη Θεσσαλονίκη) πιο παιχνιδιάρικο από ποτέ!

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Όλα του γάμου δύσκολα!», σε σκηνοθεσία Αγγελικής Φουντούκη

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Όλα του γάμου δύσκολα!», σε σκηνοθεσία Αγγελικής Φουντούκη από την θεατρική ομάδα «Θεατροκίνηση» της Κίνησης Επικοινωνίας Πολιτών Φιλύρου την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων "Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων"

Βιωματική εκπαίδευση με θέμα "Εκπαιδευτικός: εαυτός και ρόλος"

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης "Νηρέας"
Όσο πιο νωρίς ξεκινά η πρόληψη, τόσο πιο αποτελεσματική είναι και για αυτό ο ρόλος της προσχολικής αγωγής είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να λειτουργήσουν ως πρότυπα για τα παιδιά και να προάγουν την κοινωνική και συναισθηματική τους υγεία. 

Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν επιτράπηκε η είσοδος στον Καναδά στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ήμουν δέκτης ερωτήσεων σχετικώς με το θέμα της άρνησης εισόδου στον Καναδά στον Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Άλλοι προσέγγισαν το σοβαρό αυτό ζήτημα με ενδιαφέρον και με καλή προαίρεση, άλλοι υποκριτικά, άλλοι κουτοπόνηρα, άλλοι προβοκατόρικα.