Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Αυτός είναι ο 43χρονος που έκλεβε από δημόσιες υπηρεσίες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 27-9-2017 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου για διακεκριμένες κλοπές από Δημόσιες Υπηρεσίες, όπως Υπουργεία, Δημαρχεία, Δικαστήρια, Νοσοκομεία καθώς και από ιδιωτικές εταιρείες.

Alfa Romeo: Τα νέα μοντέλα 2018

 Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
Σημειώνοντας ρεκόρ γύρου στη θρυλική γερμανική πίστα του Nürburgring: 7 λεπτά και 51.7 δευτερόλεπτα (ακριβώς 8 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από τον προηγούμενο κάτοχο του τίτλου) η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio κλέβει τον τίτλο από την Porsche Cayenne GTS.

Γουμένισσα: Ομιλία Γ. Συμπιλίδη για τον καρκίνο του μαστού

Διαγωνισμός μαγειρικής για την τρίτη ηλικία

Με τη σκέψη ότι νικητές θα αναδειχθούν η… νοστιμιά και το μεράκι για τη τέχνη της μαγειρικής, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, διοργανώνει διαγωνισμό μαγειρικής για τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Εγκαινιάστηκε στην Καλαμαριά το έργο για τα παιδιά με σύνδρομο Down

Μια από τις πιο σημαντικές κοινωνικές υποδομές που χρηματοδότησε και υλοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ΕΣΠΑ, είχε την ευκαιρία να εγκαινιάσει και να επιθεωρήσει χτες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη.

Θεσσαλονίκη: Τριήμερο κινηματογραφικών προβολών, αφιερωμένο στο σοβιετικό κινηματογράφο

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Τριήμερο κινηματογραφικών προβολών, αφιερωμένο στο σοβιετικό κινηματογράφο, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ τιμώντας τα 100 χρόνια από τη Μεγάλη Οχτωβριανή Επανάσταση

Εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό προς αεροδρόμιο και προς Νέα Μουδανιά

Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα νέα του Κιλκισιακού (27/10/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός προπονήθηκε τη Πέμπτη στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πιεστικά παιχνίδια, τακτική και οικογενειακό διπλό.

Συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παιονίας, την Τρίτη 31-10-2017

1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα  "Έγκριση ταμειακού απολογισμού και ισολογισμού οικον. έτους 2016."


Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την 28η Οκτωβρίου

Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,  Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, για την 28η Οκτωβρίου
"Γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας!
Συμπληρώνονται σήμερα εβδομήντα επτά (77) χρόνια από την 28η Οκτωβρίου 1940.

Κιλκίς: Συνελήφθη 59χρονος για παράνομη μεταφορά 2 Πακιστανών

Συνελήφθη χθες (26-10-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 59χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με Δ.Χ.Ε. όχημα (ταξί) που οδηγούσε, 2 υπηκόους Πακιστάν, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κιλκίς: Συνελήφθη 53χρονος για κατοχή 91,3 γραμμαρίων χασισιού

Συνελήφθη χθες (26-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να κατέχει συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 91,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 31/2017), το οποίο ισχύει από το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 μέχρι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017:

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την 28η Οκτωβρίου 1940

Ανακοίνωση ΚΚΕ 
«Η 28η Οκτωβρίου 1940 και η κατοπινή πάλη του ελληνικού λαού ενάντια στη φασιστική τριπλή κατοχή, μέσα από τις γραμμές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΚΚΕ, αποτελεί πηγή έμπνευσης και διδαγμάτων, ιδιαίτερα σήμερα που η Ιστορία ξαναγράφεται με προμετωπίδα τον αντικομμουνισμό, που οι αντιθέσεις και τα αδιέξοδα στο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους γενικευμένων πολεμικών συγκρούσεων.

Καθιερώνεται η 30η Οκτωβρίου ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για το Δήμο Θεσσαλονίκης

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Προεδρικού Διατάγματος με αριθμό ΦΕΚ 81/Α/09-05-2016, η 30η Οκτωβρίου καθιερώνεται ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για το Δήμο Θεσσαλονίκης, σε ανάμνηση της απελευθέρωσης της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

Θέση εργασίας στην Νέα Σάντα Κιλκίς (27/10/2017)

Ζητείται χειριστής CNC σε παραγωγική μονάδα που κατασκευάζει θερμοδιαμορφωμένα πλαστικά είδη. Προϋπηρεσία σε κατασκευαστική μονάδα. Γνώση αγγλικής γλώσσας θα εκτιμηθεί. Στρατιωτικό εκπληρωμένο.

Στην Πιερία η Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη για θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας

Αρχιερείς και εντεταλμένοι εκπρόσωποι Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων θα βρεθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Πιερία, προκειμένου να συμμετάσχουν στην ΚΘ' Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα Αιρέσεων και Παραθρησκείας.