Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Εμείς οι νοικοκυραίοι ..

Του Δημήτρη Νίκογλου
Νοικοκύρης φίλε μου δεν είναι αυτός που του έχουν ρυθμίσει οι άλλοι την εύπορη ζωή του και πορεύεται καταναλώνοντας τα όποια καλά αυτής.

Στον τόπο που γεννήθηκα - Νέα παραγωγή στο Άγκιστρο Σερρών

Η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε με νέα ομάδα παραγωγής και τελευταίας τεχνολογίας τεχνολογικά μέσα μας καλεί όλους στην νέα εποχή! Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 13:00 γνωρίζουμε το Άγκιστρο Σερρών. 

Κιλκίς: Ομιλία με θέμα "Καρκίνος μαστού σε άνδρες και γυναίκες"

Υπογράφει η Σωτηρία Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, «ανοίγουν» τον κύκλο των Ενημερωτικών Εσπερίδων-Συναντήσεων στον Δήμο Κιλκίς την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρες 18.00 – 21.00 στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.

Ενημερωτικές εσπερίδες - συναντήσεις στον δήμο Κιλκίς

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας, συνδιοργανώνουν Ενημερωτικές Εσπερίδες-Συναντήσεις που θα υλοποιηθούν στον Δήμο Κιλκίς.

Ο Γιώργος Γελαράκης ζωντανά στο Stoa bar Κιλκίς


Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει το προσωπικό του ταξίδι και τη χειμερινή του περιοδεία και εμφανίζεται στο Stoa bar, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου! Ένα βράδυ με πολύ ρυθμό, έντεχνες, swing, reggae κ.ά. πινελιές από το χτες και το σήμερα, με σταθμούς από την προσωπική του δισκογραφία, με σκοπό να τραγουδήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε μια παρέα!

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 2017

Η Ελληνική Αστυνομία εν όψει του φετινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, έχει εκπονήσει ειδικό σχέδιο και λαμβάνει αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των πολιτών και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2017

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας, κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, εκτός των αυξημένων μέτρων τροχαίας σε όλη την επικράτεια και των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:

Με 4 στα 4 οι Τζούνιορ και Προτζούνιορ στο Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρου Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Πολυκάστρου η 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Τζούνιορ και Προτζούνιορ που διοργανώνει φέτος η ΕΠΣ Κιλκίς. 

Παρουσίαση βιβλίου Κούλας Φωτιάδου στο Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς

Ένα βιβλίο «φάρο» για τον ενδυματολογικό πολιτισμό της Θράκης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά από την έκδοσή του, το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεών του (Μητροπόλεως 11). 

Όταν η ‘‘ανωτέρα βία’’ μεταφράζεται σε σκέτη ‘‘βία’’!

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Δευτέρα μεσημέρι μας ειδοποιεί η ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΗ δηλαδή, ότι την επομένη, ημέρα Τρίτη, θα προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος στην περιοχή μας, περιοχή της πόλης του Κιλκίς αρκετά κεντρική, με αρκετά καταστήματα, η λειτουργία των οποίων στηρίζεται στο ρεύμα!

SOS: Δώστε λύση στη στέγαση του ΕΠΑΛ Κιλκίς

Υπογράφουν, το 15μελές συμβούλιο και οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς
Το 15μελές συμβούλιο και οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ ζητούμε τη στήριξη της Β΄/θμιας του Ν. Κιλκίς, των καθηγητών του 2ου ΕΠΑΛ, της Ε.Λ.Μ.Ε. και ιδιαίτερα του καθηγητή κ. Γεωργούση, που είναι αιρετός του ΠΥΣΔΕ και εκλεγμένος στην Ε.Λ.Μ.Ε. Κιλκίς, στις ενέργειες που πρόκειται να προβούμε προκειμένου να πιέσουμε την πολιτεία να δώσει σύντομα λύση στη στέγαση του ΕΠΑΛ και του εργαστηριακού κέντρου.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης των 96 εκτελεσθέντων των χωριών Κλειστό, Αμπελόφυτο και Κυδωνιά

Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας
Την Κυριακή 22-10-2017, το παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας), μαζί με την ΚΟ του ΚΚΕ Κιλκίς, πραγματοποίησαν την ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης, για τους 96 νεκρούς των τριών χωριών Κλειστού (Μούσγαλη), Αμπελόφυτου (Μούρσαλη) και Κυδωνιάς (Κοτσαλάρ), που έκαψαν οι Γερμανοί στις 25-10-1941, μπροστά στο μνημείο των πεσόντων των τριών μαρτυρικών χωριών.

Δείτε το Video από την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στο Ίσωμα Κιλκίς


Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στο Ίσωμα Κιλκίς, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Καπετάν Ράμναλης", την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017.

Ετήσιος χορός Αναγέννησης Πλαγιάς Κιλκίς


Κι εμείς οι τρεις στον καφενέ


Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης
Μισοκλείνουν τα μάτια του μπαρμπα-Θόδωρου, βραδιάζει στην ψυχή του. Δεμένος χειροπόδαρα πάνω στην καρέκλα και φιμωμένος σφιχτά, ακόμα δεν μπορεί να συλλάβει αυτό που του συνέβη πριν από μια ώρα στα 91 του χρόνια. 

Γεωργαντάς: Η αγωνία των επιλαχόντων νέων αγροτών συνεχίζεται

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με θέμα: « Η αγωνία των επιλαχόντων νέων αγροτών συνεχίζεται».

Υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Σουμελά στην Κατερίνη

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η υποδοχή της ιστορικής, ιερής και θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Σουμελά.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και το Πανηγύρι θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού έως και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 30/2017), το οποίο θα ισχύσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2017 και από τα βορειοδυτικά της χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.