Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

27 Οκτωβρίου ξεκινά το Σεμινάριο Σύγχρονης Ιστορίας στην Κηφισιά

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ξεκινά το Σεμινάριο Σύγχρονης Ιστορίας που επιμελούμαι για 10η συνεχή χρονιά. Το Σεμινάριο αυτό που ξεκίνησε το 2008, λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς.

Σέρρες: Κονόμησαν πάνω από 100.000 ευρώ πουλώντας παπούτσια "μαϊμού" μέσω internet

Η αναλυτική και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την ταυτοποίηση 4 ημεδαπών ηλικίας 62, 43, 39 και 34 ετών, που προέβαιναν σε κατ’ επάγγελμα απάτες μέσω διαδικτυακών αγορών.

Δεύτε λάβετε τα Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2017

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς ανακοινώνεται ότι έχουν σταλεί από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τα πιστοποιητικά επιτυχόντων στις εξετάσεις ΚΠΓ, περιόδου Μαΐου 2017, επιπέδων:

Κιλκίς: Θα συναντηθούν με τον Δασάρχη και θα μιλήσουν για το δικαίωμα ξύλευσης

Συνάντηση με το Δασάρχη Κιλκίς θα έχουν αύριο (Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017) στις 9.30 π.μ. οι Πρόεδροι των ορεινών τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς.

Παπαδημητρίου και Γκουντενούδης τα είπανε και τα συμφωνήσανε για την ανάπτυξη στην Παιονία

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου επισκέφτηκε το Δημαρχείο Παιονίας και τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκουντενούδη. 

Τους τσάκωσαν πάνω στο αλισβερίσι με την ηρωίνη

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλλάβουν χθες (10 Οκτωβρίου 2017) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, κοντά στην ελληνοβουλγαρική μεθόριο, έναν 43χρονο υπήκοο Βουλγαρίας και έναν 46χρονο ημεδαπό, για - κατά περίπτωση - εισαγωγή, μεταφορά και αγοραπωλησία ηρωίνης.

Σούλης: "Φωτιά" στις τσέπες των καταναλωτών, το πετρέλαιο θέρμανσης και τα τέλη κυκλοφορίας

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Την ερχόμενη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ξεκινά η επίσημη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο 2017-18 και η κυβέρνηση της πολιτικής ανικανότητας δεν έχει εκδώσει την σχετική υπουργική απόφαση αλλά και δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμη την λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Τaxis για το επίδομα θέρμανσης.

Κιλκίς: Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης

Δελτίο τύπου συνδέσμου διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κιλκίς 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτησίας καλαθοσφαίρισης που διοργάνωσε η Ο.Δ.Κ.Ε. σε συνεργασία με τον τοπικό σύνδεσμο του Κιλκίς το διήμερο 7-8/10/2017 στην πόλη του Κιλκίς. 

Πέλλα: Έκαναν τσακωτή 22χρονο με 6 τρίμετρες καναβουριές

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνελήφθη χθες (10 Οκτωβρίου 2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, 22χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Video: Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην κεραία της Cosmote στο Κιλκίς


Εκδικάστηκαν σήμερα Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, τα ασφαλιστικά μέτρα ενάντια στην κεραία της Cosmote στο Κιλκίς. Σε λίγες μέρες η απόφαση.

Περισσότερη και φθηνότερη ξυλεία φέτος στους κατοίκους των ορεινών περιοχών


Υπογράφηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, η Υπουργική Απόφαση που τροποποιεί τα κριτήρια κατανομής επιπρόσθετης ξυλείας για ατομικές ανάγκες στις παραδασόβιες περιοχές της χώρας, εντάσσοντας νέες περιοχές και αυξάνοντας τον αριθμό των δικαιούχων.

"Καλό το Ελληνικό, αλλά καλύτερη η Αμφίπολη"

Επιστολή προέδρου Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρου Κυρίζογλου, προς την Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λυδία Κονιόρδου με θέμα τη συνέχιση ανασκαφής - ανάδειξης του μνημείου Αμφίπολης
"Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,
εκφράζοντας, πριν από περίπου ένα χρόνο τα εγκάρδια συγχαρητήριά μας, για την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων σας, είχαμε διατυπώσει το αίτημα και την παράκληση να εντάξετε στο στερέωμα των επιτυχιών της υπουργικής θητείας σας την ανάδειξη του μοναδικού μνημείου της Αμφίπολης, με την υποστήριξη και ενίσχυση της ανασκαφής στον τύμβο «Καστά». 

Θεσσαλονίκη: "Όλοι οι χαζοί μπορούμε" με τον Τζίμη Πανούση στο PRINCIPAL

Η kazandb παρουσιάζει τον Τζίμη Πανούση με την σύγχρονη τραγωδία "Όλοι οι χαζοί μπορούμε", την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 & 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 & 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 στο PRINCIPAL

Αν αγοράσατε αυτήν την πικάντικη σαρδέλα σε ηλιέλαιο, πετάξτε την αμέσως

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α΄, διαπίστωσε ότι το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Lucas σαρδέλες πικάντικες σε ηλιέλαιο», προέλευσης Πορτογαλίας, καθαρού βάρους 125g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 31/12/2018 και αριθμό παρτίδας ΑL098H, το οποίο εισάγεται από την εταιρεία «Provinco A.E.» που βρίσκεται στη Ν. Κηφισιά, περιείχε την βιοτοξίνη ισταμίνη, σε τιμή που υπερέβαινε το ανώτατο όριο. 

Στο Κιλκίς ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργος Καμίνης

Πρόγραμμα επίσκεψης υποψηφίου προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιώργου Καμίνη στο Κιλκίς την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017.

Προσοχή στην απάτη από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς του εξωτερικού

Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με κλήσεις και μηνύματα κινητής τηλεφωνίας (sms) από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς του εξωτερικού, που στοχεύουν στην οικονομική τους εξαπάτηση.

Πέλλα: Ξεκίνησε η εκδήλωση «Πέλλα: Η γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Ξεκίνησε από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, με την εκδήλωση-αφιέρωμα στο Μέγα Αλέξανδρο με τίτλο «Πέλλα: Η γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου», η σειρά των επτά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο επόμενο δίμηνο σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, στο πλαίσιο της δράσης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, από το χθες στο σήμερα».