Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ξεκινούν οι φθινοπωρινές βραδιές θεάτρου, στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών

Το φθινόπωρο έφτασε, η αυλαία ανοίγει και τα θεατρικά εργαστήρια «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να παρουσιάσουν στο κοινό τις φετινές παραστάσεις τους, με περισσό μεράκι και ενθουσιασμό, οι οποίες συντρόφευσαν τους φίλους του θεάτρου το καλοκαίρι που μας πέρασε και αναμένεται να προσφέρουν και πάλι μία ξεχωριστή νότα ψυχαγωγίας για τις φθινοπωρινές βραδιές.

Αυτός είναι ο 32χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 32χρονου ημεδαπού, μέλους εγκληματικής ομάδας, που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων και ο οποίος συνελήφθη στις 20-9-2017 στις Αχαρνές από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζωγράφου.

"Μειώθηκαν και πάλι οι μαθητές στα ΕΠΑ.Λ."

Υπογράφει η Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών (ΠΕΚ)
Νομοτελειακό αποτέλεσμα της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. είναι η εκ νέου μείωση των εγγραφών μαθητών στην επαγγελματική εκπαίδευση.
Η μείωση πολλών Τομέων σε αρκετές περιοχές της χώρας, οι ελλείψεις εκπαιδευτικών και η κατάργηση πολλών ολιγομελών τμημάτων προσδιόρισαν εξ αρχής τη σημερινή γκρίζα εικόνα της πιο πολύπαθης όψης του εκπαιδευτικού μας συστήματος. 

Αιμοδοσία στο Ιερό Κοινόβιο Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Εκλογές στον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς “Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ” θα πραγματοποιήσει την ετήσια Εκλογοαπολογιστική Συνέλευσή του την Κυριακή 8-10-2017 στις 11.00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου.

Zumba Masterclass, δωρεάν για όλους, με τον Χάρη Αγτζίδη και την Κάτια Κανακάκη


Μοχλός βελτίωσης των δημοτικών υπηρεσιών δήμου Κιλκίς το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας


Το έμψυχο δυναμικό που εργάστηκε στο Δήμο Κιλκίς, μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, το πρώτο οκτάμηνο του τρέχοντος έτους, βελτίωσε σημαντικά τις αποδόσεις των επιμέρους δημοτικών υπηρεσιών ενώ προσέφερε άμεσα τις υπηρεσίες του στους μισούς δημότες (ακριβές ποσοστό 47%).

Επίσκεψη Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης στο Κιλκίς

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στο Κιλκίς όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς.

Αν ακούσετε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 σειρήνες, μην ανησυχήσετε

Ανακοίνωση γραφείου Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α. της Π.Ε. Κιλκίς
Την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, κατά την Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2017», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, όπως παρακάτω:

Κιλκίς: Συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή λαθραίων τσιγάρων και καπνού

Συνελήφθησαν χθες (1-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 36 και 30 ετών, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή χασισιού

Συνελήφθησαν χθες (1-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 38 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 22,4 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Κιλκίς: 36χρονος διέρρηξε παγκάρι Ιερού Ναού

Συνελήφθη χθες (1-10-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας, 36χρονος ημεδαπός, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι νωρίτερα, διέρρηξε παγκάρι σε εξωτερικό χώρο Ιερού Ναού και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε.

Κιλκίς: Συνελήφθη 39χρονος για καλλιέργεια και κατοχή χασισιού

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 39χρονου ημεδαπού, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά

Συνεχίζονται τις επόμενες ημέρες (Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017) οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Καταλήψεις και αποκλεισμοί Δημαρχείων και Δημοτικών κτιρίων την Τρίτη

Δελτίο τύπου Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Με απόφαση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. η ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 έχει οριστεί ως ημέρα δράσης και ενημέρωσης των εργαζομένων για την προσχηματική αξιολόγηση που περιλαμβάνει συμβολικές καταλήψεις και αποκλεισμούς κτιρίων, Γενικές Συνελεύσεις, Συσκέψεις και Συγκεντρώσεις στους Δήμους. 

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, στα “Κωνσταντινίδεια” της Νάουσας

Μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην πόλη της Νάουσας. Τα 22α Κωνσταντινίδεια έγιναν το Σάββατο (30/9) στην πόλη της Ημαθίας με μεγάλη πολύ συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλη τη Μακεδονία και Θράκη αλλά και καλές για την εποχή επιδόσεις