Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το Σάββατο Κύπελλο, την Κυριακή Κατερίνη ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Διήμερο αγώνων είναι αυτό για τον Κιλκισιακό, καθώς έχει μπροστά του παιχνίδι για το κύπελλο, αλλά και φιλικό.

Αυτοί είναι οι ποντικοί που είχαν ρημάξει λουόμενους στα νότια προάστια

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες δύο (2) αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 23-8-2017 για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες των νοτίων προαστίων. 

Αυτά τα δημητριακά πρωινού αφήστε τα καλύτερα

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF) σχετικά με τη διακίνηση δημητριακών πρωινού, Γερμανικής προέλευσης, που ενδέχεται να περιέχουν σοκολάτα γάλακτος, της οποίας τα συστατικά, σκόνη πλήρους γάλακτος και λεκιθίνη σόγιας, δεν αναγράφονται στην ετικέτα των δημητριακών. 

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» του Αλέκου Σακελλάριου σε σκηνοθεσία – διασκευή Ευτυχίας – Νιόβης Κιτρίδη από την Θεατρική Ομάδα Ψ.Α.Ο. ΕΛ.ΤΑ. νομού Θεσσαλονίκης το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς υποδέχεται την “φλόγα αγάπης”

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά σάς ενημερώνουμε πως ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς θα συμμετάσχει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.

Άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα του Εργαστηρίου του «πόλις»

Το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις», ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Εργαστηρίου του. Γίνονται δεκτοί μικροί και μεγάλοι, αρχάριοι και προχωρημένοι. Τα μαθήματα θα αρχίσουν την 2η Οκτωβρίου 2017.

Το ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς παρουσιάζει τους συνεργάτες του

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ  "Άθλου" Κιλκίς
Ενημερώνουμε τους φίλους του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ για την στελέχωση του με πολύ αξιόλογους συνεργάτες.

Επίσκεψη αντιπροσωπειών δήμου Κιλκίς στο δήμο Λύσης Κύπρου

Με τις πιο όμορφες εντυπώσεις επέστρεψαν από την Κύπρο οι δύο Κιλκισιακές αντιπροσωπείες που επισκέφθηκαν μέσα στο Σεπτέμβριο τον αδελφοποιημένο με το Κιλκίς Δήμο Λύσης.

Ολοκληρώθηκαν αγώνες επίλεκτων αθλητών Kyodokyokushin Pro Fight Night στο Κιλκίς

Ολοκληρώθηκαν αγώνες επίλεκτων αθλητών Kyodokyokushin Pro Fight Night στο Κιλκίς. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Kinesis Fight Club και του Δήμου Κιλκίς στις 10 Σεπτεμβρίου στο νέο πάρκο του κήπου Κιλκίς.

Θεσμός ο «Τοπικός Αστυνόμος» στην Αξιούπολη και τον Ευρωπό του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Μετά από εισήγηση του Δημάρχου κ. Χρήστου Γκουντενούδη και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, εγκρίθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς το αίτημα μας για την ίδρυση του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στην Αξιούπολη και τον Ευρωπό.

Θεσσαλονίκη: Κολυμβητικός Αγώνας Ανοιχτής Θάλασσας

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού, ο Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού Κ.Α.Ο.Θ. , διοργανώνουν Κολυμβητικό Αγώνα Ανοιχτής Θάλασσας, με τον τίτλο “Thermaikos Open Water 2017”, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, στις 10 το πρωί, στην παραλία Νέων Επιβατών.

Ερώτηση ΚΚΕ για τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα σε εργοστάσια του Κιλκίς

Ερώτηση ΚΚΕ για τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα σε εργοστάσια του Κιλκίς
"Προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Επανερχόμαστε στην ερώτησή μας υπ’ αριθμ. 7421/19.07.2017, σχετικά με τα εργατικά ατυχήματα και δυστυχήματα σε εργοστάσια της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία παραμένει αναπάντητη από την αρμόδια υπουργό, μολονότι έχει παρέλθει αρκετό διάστημα από την κατάθεση της.

Καταστάσεις πληρωμής της δράσης «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές»

Ανακοινώνεται ότι στις 15/09/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς οι καταστάσεις πληρωμής και απορριπτόμενων του έτους 2015 που αφορούν την πρόσκληση 4542/02-04-2012 της δράσης 1.4. «Αμειψισπορά με ξηρικές καλλιέργειες σε καπνοπαραγωγικές περιοχές», προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον να μπορούν να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης δηλαδή από την 18/09/2017 έως και 22/09/2017.

Επίσκεψη κλιμακίου Ν.Δ. στην 71η ταξιαρχία "Ο Πόντος" - Video


Επίσκεψη κλιμακίου Ν.Δ. στην 71η ταξιαρχία "Ο Πόντος", την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:00 π.μ.

Κιλκίς: Διήμερο εκδηλώσεων στη μνήμη της Μαρίας Κάλλας

Ημέρα δωρεάν ZUMBA στο Γυμναστήριο "Παλμός" στο Κιλκίς

"Δωρεάν ZUMBA KIDS (Από 9 έως 14 ετών) και ZUMBA KIDS JUNIOR (Από 4 έως 8 ετών) την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στο Γυμναστήριο "Παλμός" στο Κιλκίς
από 18:00 μέχρι 19:00.
Σας περιμένουμε"