Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τη νέα σχολική χρονιά

Ανακοίνωση ΚΚΕ
«Δε μας αξίζει το σχολείο της μιζέριας! Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε το σχολείο της μόρφωσης και της δημιουργίας!

Το ΠΑΜΕ για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ
Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές μας και στους γονείς τους. Με αισιοδοξία και μαχητικότητα να δώσουμε τη μάχη για τη μόρφωση και τη ζωής που μας αξίζει!

"Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά"

Υπογράφει η Σωτηρία Α. Καρολίδου
Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας, δημιουργικότητας, υπομονής και επιμονής, ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να κατορθώσουν με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα να κάνουν κτήμα τους τη γνώση, τις αρχές και τις αξίες της δύναμης του χαρακτήρα και της μάθησης, που θα τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. 

Μια απρόοπτη συνάντηση δυο φίλων προπονητών στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς

Γραφείο Τύπου και Πιερικού
Απρόοπτη συνάντηση δυο φίλων προπονητών πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους βρέθηκαν τυχαία και συναντήθηκαν στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς στο φιλικό παιχνίδι του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ με τον ΠΙΕΡΙΚΟ, ο λόγος για τον Γιάννη Συμεωνίδη από το τεχνικό επιτελείο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ προπονητής τερματοφυλάκων και του Κωνσταντίνου Τσακιρίδη προπονητή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» στο Κιλκίς. 

Φιλικό του Κιλκισιακού την Τετάρτη με τον Αιγινιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το πιο δυνατό φιλικό έως τώρα θα δώσει την Τετάρτη ο Κιλκισιακός, καθώς θα υποδεχθεί στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο τον Αιγινιακό.

Προκρίθηκε ο Κιλκισιακός στους "16" του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός πήρε τη πρόκριση για τη φάση των "16" του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, καθώς επιβλήθηκε με 6-0 εκτός έδρας του Ποντιακού Νέας Σάντας.
Ο Λεωνίδας Υφαντίδης είδε με ικανοποίηση τους παίκτες που χρησιμοποίησε να έχουν την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και να βγάζουν όμορφους συνδυασμούς στον αγωνιστικό χώρο.

"Σαν ν' ακούς να πελεκάνε ακόμα τις πέτρες"

Γράφει και φωτογραφίζει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Δρόμοι παλιοί... και γνώριμοι, από τα βάθη του χρόνου.
Αρχαία Επίδαυρος, εκεί που λάτρευαν τον Ασκληπιό και τον Απόλλωνα. 

3o Γυμνάσιο Κιλκίς: Καλωσόρισμα με την Ελένη Τσαρίδου

Δελτίο τύπου 3oυ Γυμνασίου Κιλκίς
Το σχολείο που πέρα από τη μάθηση και αγωγή που παρέχει στα παιδιά ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις και στις ανάγκες τους, τα εκπαιδεύει στις ανθρωπιστικές αξίες, στο σεβασμό και τη διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και σε δεξιότητες κοινωνικής και προσωπικής ανάπτυξης όπως η συνεργασία, η αυτοεκτίμηση, ο σεβασμός και η αποδοχή του άλλου, η αλληλεγγύη μέσα από δράσεις και προγράμματα βιωματικού χαρακτήρα.


Κιλκίς: Συνέλαβαν 2 άτομα για καταδικαστικές σε βάρος τους αποφάσεις

Συνελήφθησαν χθες (9-9-2017) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 63 και 21 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. 

Ροχαλητό, το μαρτύριο της νύχτας


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Όποιος βρίσκεται κοντά στον κοιμισμένο πάσχοντα, συχνά αντιλαμβάνεται μια σαφώς θορυβώδη αναπνοή, την αυξημένη κινητικότητα στη διάρκεια του ύπνου και την άπνοια.

Κιλκίς: Επίδειξη Καράτε από τον "Αριστοτέλη" - Video


Επίδειξη Καράτε από τον "Αριστοτέλη", το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, στο Πάρκο Κιλκίς