Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πρεμιέρα για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου ο Κιλκισιακός.

Συνελήφθη υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ. για υπεξαίρεση 40.000 ευρώ

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος υπάλληλου των Ελληνικών Ταχυδρομικών (ΕΛ.ΤΑ.), στη Λέσβο, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην υπηρεσία, της παραβίασης του απορρήτου των επιστολών κλ.π. αδικήματα.

Κορυφαία πιστοποίηση στη Διοίκηση-Διαχείριση Έργων, για τον Πατέρα Χριστόδουλο Παπακώστα

Την Κορυφαία Πιστοποίηση στη Διοίκηση-Διαχείριση Έργων με διεθνή αναγνώριση IPMA (International Project Management Association) απέκτησε ο Πατέρας Χριστόδουλος Παπακώστας της Μητρόπολης Γουμένισσας, ο  οποίος και εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση.

Φιλικός μεταξύ Κιλκισιακού και Ερμή Τερπύλλου

Ανακοίνωση Ερμή Τερπύλλου
Την Πέμπτη 27/07/2017 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του "ΕΡΜΗ" Τερπύλλου και του ΑΟ Κιλκισιακός στο Δημοτικό στάδιο της Τερπύλλου με αφορμή το πανηγύρι προς τιμή του προστάτη του χωριού μας Άγιο Παντελεήμονα. 

Πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Σερβία

Ανακοίνωση Ενοριών Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου 
Οι Ενορίες Αγίου Δημητρίου Κιλκίς και Αγίου Αθανασίου Σταυροχωρίου διοργανώνουν πενθήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Σερβία από Δευτέρα 21 έως Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017.

Τζιτζικώστας: "Να μην αποκλειστεί κανένας νέος αγρότης που το δικαιούται από τις επιδοτήσεις του προγράμματος «Εγκατάστασης Νέων Γεωργών»"

Να μην αποκλειστεί κανένας νέος αγρότης που το δικαιούται από τις επιδοτήσεις του προγράμματος «Εγκατάστασης Νέων Γεωργών» του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ζήτησαν σήμερα από την Κυβέρνηση σε παρέμβασή τους στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Φάνης Παπάς.

Είναι σημαντικό να συντηρείτε τον υπολογιστή σας;

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Όπως κάθε εργαλείο χρειάζεται συντήρηση για να λειτουργεί αποδοτικά, έτσι και ο υπολογιστής σας απαιτεί τη συντήρησή του σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η απόδοσή του, ο θόρυβος που κάνει κατά την χρήση του και ο χρόνος που θα αντέξει σε λειτουργία ένας υπολογιστής έχουν άμεση εξάρτηση με τη συντήρηση στα μέρη του.

Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς: «Ρωτάμε (για) τα αντικείμενα »

Δελτίο τύπου Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς υιοθετεί από εφέτος για την περιοχή του Κιλκίς μια καλή μουσειακή πρακτική που εφαρμόζεται διεθνώς εδώ και χρόνια και αφορά στην προβολή για ορισμένο χρονικό διάστημα επιλεγμένου αντικειμένου που προέρχεται είτε από τις αποθήκες είτε από τις μόνιμες συλλογές της έκθεσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς.

Τίμησαν τον Προφήτη Ηλία οι Κιλκισιώτες

Από εκατοντάδες Κιλκισιώτες "πλημμύρισε" το όμορφο Παρεκκλήσιο του Προφήτη Ηλία Κιλκίς (περιοχή Σαλάτς) παραμονή της εορτής του Αγίου και προστάτη των Αρτοποιών.

Όταν οι αθλητικοί σύλλογοι γράφουν ιστορία: Από τον "Πόντο" Μερζιφούντας στον Απόλλωνα Πόντου και την ΠΑΕ Ποντίων

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Ο "Πόντος" Μερζιφούντας ιδρύθηκε από Έλληνες της πόλης, μαθητές του Κολλεγίου "Ανατόλια" το 1903. Ήταν αθλητικός, μουσικός και πολιτιστικός σύλλογος, με μεγάλη συνεισφορά στον Ελληνισμό, η οποία κορυφώθηκε με τη δολοφονία όλων σχεδόν των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας λόγω της εμφάνισής της. Άσπρο και μπλε όπως η Ελληνική σημαία, όπως σημείωνε το ψευτοδικαστήριο της Αμάσειας το 1921 που στήθηκε από τους Κεμαλικούς Ναζί. 

Ανοίγει επιτέλους ο αρχαιολογικός χώρος Παλατιανού Κιλκίς

Κιλκίς: IN-Fest για τέταρτη συνεχή χρονιά και ... είσαι μέσα

Τo IN-Fest για τέταρτη συνεχή χρονιά θέλει να δώσει το παρών στους πολίτες του Δήμου Κιλκίς αλλά και να καταφέρει να καθιερωθεί ώστε να το αγκαλιάσει ακόμα περισσότερος κόσμος.

Μια γιορτή παράδοσης & πολιτισμού στην Σκόπελο


H αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Πλέγμα», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Σκοπέλου και με τη συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνει το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Διαμαντής Παλαιολόγος», προς τιμήν του αείμνηστου χοροδιδασκάλου Διαμαντή Παλαιολόγου, και σας προσκαλεί στην Σκόπελο από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου 2017.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,από την Τρίτη 25 Ιουλίου 2017 έως την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Φορητές συσκευές στην εκπαιδευτική διαδικασία

Η Επιμορφωτική Κιλκίς έλαβε μέρος στην τέταρτη και τελευταία συνάντηση συντονισμού του ευρωπαϊκού προγράμματος MOBILE-TECH στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος του έργου με τίτλο «Tεχνολογική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτών της ΕΕΚ  Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι για την κατάρτιση εκπαιδευτών ΕΕΚ στο σχεδιασμό και τη χρήση εκπαιδευτικών μεθοδολογιών μέσω κινητών συσκευών (m-learning)» που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις.

Εγγραφές στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας & Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης


Ανακοίνωση Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς ενημερώνει όσους ενδιαφέρονται να τρέξουν σε κάποιον από τους ακόλουθους αγώνες ότι μπορούν να κάνουν εγγραφή μέσω του Συλλόγου μας και να κερδίσουν τα 5 ευρώ της έκπτωσης που ισχύει για τις ομαδικές εγγραφές.