Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Κιλκίς: Το Nissan micra έκλεψε την παράσταση

Έγινε με επιτυχία το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, η εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου Nissan micra στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. Παρουσιάστηκαν όλα σχεδόν τα μοντέλα της Nissan qashqai, pulsar, juke, navara και το κορυφαίο αυτοκίνητο για το 2017 Nissan micra που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. 

Σέρρες: Είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του - Φωτογραφίες

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα την ανακάλυψη οπλισμού σε σπίτι σε περιοχή των Σερρών.

Η ταινία Αφερίμ! (Aferim!) στον Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς


➤Καλοκαιρινό Σαββατόβραδο στον Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” Στις 15 Ιουλίου, στις 21.30 θα απολαύσουμε την πολυβραβευμένη Ρουμάνικη ταινία “Αφεριμ!” 

Ενημέρωση Σούλη Καζαντζίδη για το πρόγραμμα νέων αγροτών

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο πολιτευτής της ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης επισκέφτηκε σήμερα τον Aντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας υπεύθυνο για τα αγροτικά θέματα κύριο Θεοφάνη Παπά και ενημερώθηκε για την πρόοδο του αιτήματος ένταξης των επιλαχόντων νέων αγροτών στο πρόγραμμα.

Οι έμποροι Κιλκίς, στον δήμαρχο Κιλκίς

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς υπό τον Πρόεδρό του Σπύρο Μιχαηλίδη.

Κιλκίς: Μικροποσότητα μεν, ηρωίνη δε

Συνελήφθησαν χθες (13-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 34χρονος και μία 19χρονη, ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχουν μικροποσότητα ηρωίνης σε υγρή μορφή.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (α.α. 2/14-07-2017) που εκδόθηκε σήμερα Παρασκευή 14-07-2017, το οποίο ισχύει από αύριο Σάββατο 15-07-2017 έως και τη Δευτέρα 17-07-2017:

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη: Ο Μάριος Φραγκούλης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Αναβάλλεται για την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, 21.30 
Στα θαύματα της ελληνικής μουσικής και της διεθνούς του πορείας θα ταξιδέψει το κοινό του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών ο κοσμαγάπητος Μάριος Φραγκούλης στη συναυλία που θα δώσει την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στις 21.30. Καλεσμένοι του ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα Σελεμίδου, δύο τραγουδιστές της νέας γενιάς που θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπημένα από τη δισκογραφία τους.

Μήπως δεν το επιτρέπουν οι πιστωτές;

Υπογράφει ο Νικος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
"Έκανα αίτημα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. να διορθώσει τα γράμματα του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΚΕΠ) στις Μάνδρες Κιλκίς, να μη αδιαφορεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ, για τα τοπικά θέματα."

Θέση εργασίας στην ELVIAL Κιλκίς (14/7/2017)

Η ELVIAL ΑΕ, Βιομηχανία διέλασης αλουμινίου με έδρα το 25ο χλμ Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, ζητά συντηρητή βάρδιας.
Δείτε ΕΔΩ

Δυναμώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κιλκισιακού διευρύνεται και στην οικογένεια της ομάδος μας βρίσκονται από το βράδυ της Πέμπτης οι Χρόνης Παπαβραμίδης και Θεόδωρος Μανουσαρίδης.

OMNES Κιλκίς: Ακόμη μία πετυχημένη εκδήλωση


Ο Σύλλογος Εθελοντών Κιλκίς ΟΜΝΕΣ σε συνεργασία με τους Clowns without Borders (Κλόουν χωρίς Σύνορα), διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση την Πέμπτη 13/07/2017 και ώρα 19.00 στο χώρο του νέου πάρκου Κιλκίς.