Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Αγώνες Κολύμβησης στα Γιαννιτσά για τα τμήματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Για άλλη μία χρονιά τα τμήματα κολύμβησης του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ θα συμμετάσχουν σε αγώνες που θα διοργανωθούν στις 24 Ιουλίου στο κολυμβητήριο των Γιαννιτσών.

Η Coca Cola καταπνίγει ικανότητες και ταλέντο στη χώρα

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η σύγκρουση έχει μεταφερθεί στο πεδίο της διαφήμισης. Η Coca Cola προσπαθεί να επιβληθεί με τις διαρκείς διαφημίσεις όλων των προϊόντων του χαρτοφυλακίου της. Πολλά από τα οποία είναι παντελώς άγνωστα στο καταναλωτικό κοινό, όπως το Schweppes ή άλλα που έχουν εξαφανιστεί από τη συνείδηση του, όπως το Sprite. 

Ο ΥΠΕΞ κ.Κοτζιάς να λύσει τον «γόρδιο δεσμό»


Δελτίο τύπου Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
Με μεγάλη μας απογοήτευση, που μετατράπηκε σε αγανάκτηση παρακολουθήσαμε τη συζήτηση στη Βουλή (συνεδρίαση της 10ης Ιουλίου 2017) σχετικά με το όνομα του κράτους των Σκοπίων, όπου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε με σθένος την ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» σε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. 

Κιλκίς: Ένας Έλληνας και δύο Αλβανοί κουβαλούσαν παράνομα έναν Αλβανό

Συνελήφθησαν χθες (12-7-20170 τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 4 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού επιθετικού Χρήστου Παναγιωτόπουλου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

Συνεδριάζει την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 17 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Έδειξαν τις δραστηριότητές τους οι ωφελούμενοι του «ΒηματίΖΩ»

Δελτίο τύπου  «ΒηματίΖΩ»
Την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, οι ωφελούμενοι του Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «ΒηματίΖΩ», στα πλαίσια της Πράξης «ΚΔΗΦ- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία νομού Κιλκίς «Βηματίζω» » με κωδικό ΟΠΣ 5001582, στον όμορφο χώρο του Ράντσου Κιλκίς, προσέφεραν στο κοινό της πόλης μας ένα πραγματικά διασκεδαστικό απόγευμα, παρουσιάζοντας δείγματα από τις δραστηριότητές τους, όπως αυτές παρέχονται στο Κέντρο.

Παραμένει στον Κιλκισιακό Θοδωρής Πολύζος

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Γενέθλια έχει σήμερα ο Θοδωρής Πολύζος και ο Κιλκισιακός είπε να του κάνει δώρο... την ανανέωση για ένα ακόμη χρόνο! Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο Πολύζος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΑΟΚ και στη Γ΄ Εθνική.

Η Σουηδική ταινία “Ο κύριος Όβε” στο σινεμαδάκι του Κιλκίς


Την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, στις 21.30 στον Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” θα προβληθεί η Σουηδική ταινία “Ο κύριος Όβε”.

Εθνική Στρατηγική για την Ανώτατη Εκπαίδευση και προτάσεις για την ανασύσταση της

Γράφει ο Σταμάτης Παπουλίδης
Συντονιστής Νομαρχιακού Συντονιστικού
Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κιλκίς
Γραμματέας Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς
35 χρόνια μετά την σύσταση του o χώρος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται από έλλειψη μακροχρόνιου στρατηγικού σχεδιασμού με μεγάλες καθυστερήσεις προσαρμογής στις ολοένα μεταβαλλόμενες συνθήκες και απαιτήσεις του σήμερα. 

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Κιλκίς

Παρεμβαίνει η Γιώτα Αντωνίου
Αναγνώστρια της Γνώμης
"Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στο Σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Κιλκίς, που διοργάνωσε μια τέλεια παρουσίαση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου στο Φεστιβάλ της Πράγας και εκπροσώπησε άξια την Ελλάδα μας!"

Δήμος Κιλκίς: Συνεχίζεται το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη''

Δεκαεπτά ωφελούμενους εξυπηρετεί το πρόγραμμα ''Στέγαση και Επανένταξη'' που συνεχίζει να υλοποιεί ο Δήμος Κιλκίς. Στο πλαίσιο της επικείμενης ανανέωσης του προγράμματος από το υπ. Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της σύναψης νέας προγραμματικής σύμβασης ο Δήμος Κιλκίς ολοκλήρωσε τα απαιτούμενα βήματα προετοιμασίας και απέστειλε αίτηση χρηματοδότησης στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού του υπουργείου.

"Καλή σταδιοδρομία Περικλή Ι. Καντζάβελε"

"Στον αγαπημένο μας ξάδερφο ΠΕΡΙΚΛΗ Ι. ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟ, ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στη νέα του επαγγελματική πορεία ως ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ"
Νίκος Γκαϊταρεζάκης- Γαβριηλίδου Μαρία 
"Στον ανιψιό μας ΠΕΡΙΚΛΗ Ι. ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟ, συμβολαιογράφο, ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία με μια ανοδική και πετυχημένη πορεία στο επάγγελμά του" Οικογένεια Γαβριηλίδη Στέφανου

Δράσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

➤Συνελήφθησαν συνολικά 43 άτομα, ενώ βεβαιώθηκαν πάνω από 470 παραβάσεις για διάφορα αδικήματαΔιενεργήθηκαν έλεγχοι σε περισσότερα από 100 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν προχθές (11-7-2017) από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας, την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς στα εδάφη της Ιταλίας

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς πορεύεται στα εδάφη της Ιταλίας με πρώτο σταθμό τη Ρώμη. Αμαζόνες, βοηθοί και άλογα ξεκουράστηκαν για ένα βράδυ και τώρα συνεχίζουν για τον τελικό προορισμό τους: Ιππόδρομιο του San Rossore στην Πίζα.

Κερνάμε Ήπειρο

Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων των παραγωγών της, και στο πλαίσιο μιας δυναμικής και εξωστρεφούς πολιτικής ανάδειξης της πλούσιας παραγωγής της Ηπειρωτικής Γης, αναλαμβάνει από κοινού με τους παραγωγούς τη διοργάνωση εκθέσεων με τοπικά προϊόντα της Ηπείρου.

Η Κιλκισιώτισσα πρωταθλήτρια σφυροβολίας Μαρία Τοπούζη με τα χρώματα της εθνικής ομάδας

Ανακοίνωση Αίαντα Κιλκίς
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της φετινής χρονιάς και την 1η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων η Μαρίας Τοπούζη επιλέχθηκε από τον ΣΕΓΑΣ να συμμετάσχει για πρώτη φορά με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στο ολυμπιακό φεστιβάλ ευρωπαϊκής νεότητας που θα διεξαχθεί από τις 23-30 Ιουλίου στο Γκίορ της Ουγγαρίας στο αγώνισμα της σφυροβολίας κορασίδων. 

Κιλκίς: Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Γυναίκα και Υγεία» - Video


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΙΛΚΙΣ, μέλος της Ο.Γ.Ε., διοργάνωσε στο Κιλκίς, εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Γυναίκα και Υγεία», με ομιλήτρια την Έλσα Αβραμίδου, γιατρό εργαζόμενη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, στο δημοτικό πάρκο Κιλκίς, στις 19.00μ.μ.

Θέση εργασίας στην Alumil (13/7/2017)

Από την Alumil - Κιλκίς ζητείται υπάλληλος ενοποίησης οικονομικών στοιχείων.
Δείτε ΕΔΩ

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ανακοινώθηκαν οι επιλαχόντες του προγράμματος κατάρτισης ανέργων 26-64 ετών


Ο Ορέστης Τσάνγκ στο Κιλκίς - Video


Ο Ορέστης Τσάνγκ στην Sigmaland του Κιλκίς, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, στις 7:30 μ.μ.

Ατύχημα νεαρού ποδηλάτη στο Πάρκο Κιλκίς


Ατύχημα νεαρού ποδηλάτη στο Πάρκο Κιλκίς, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 8:30 μ.μ. Αυτή τη φορά δε θρηνήσαμε θύματα.

8η η Φωτιάδου του Αίαντα Κιλκίς στην σφυροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου διεξήχθη στο εθνικό στάδιο Κατερίνης, το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων για αθλητές ηλικίας 18-19 ετών. Ο σύλλογος μας συμμετείχε στους αγώνες με 2 αθλήτριες την Φωτιάδου Βέρα Αικατερίνη στην σφυροβολία που κατέκτησε την 8η θέση με επίδοση 38,79μ και την Μαρία Τοπούζη στην δισκοβολία που κατέκτησε την 13η θέση με επίδοση 30,79.