Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Κιλκίς: Τελική πρόβα πριν από την εκδήλωση αναβίωσης του θρακιώτικου γάμου - Video


Θρακική Εστία Κιλκίς: Τελική πρόβα πριν από την εκδήλωση αναβίωσης του θρακιώτικου γάμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό πάρκο Κιλκίς, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 7:30 μ.μ.

Πάτρα: Αυτός είναι ο πατέρας που άρπαξε την ανήλικη κόρη του

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Ανηλίκων Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 49χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών ποινική δίωξη, για το αδίκημα της αρπαγής ανηλίκου.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Νάουσα: Σκοτώθηκε 42χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (25-6-2017) το πρωί στο 2ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Νάουσας - Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ αυτοκινήτου που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός και φορτηγού που οδηγούσε 71χρονος και επέβαιναν σε αυτό ακόμη δύο άτομα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 42χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού και των επιβαινόντων του φορτηγού. 

Πιερία: Σκοτώθηκε 50χρονος σε τροχαίο

Χθες (24-6-2017) το βράδυ στο 420ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης περιοχή Λιτόχωρου Πιερίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός και επέβαινε 46χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου οδηγού και τον τραυματισμό της 46χρονης. 

Παρακολουθείστε αυτό το συγκλονιστικό βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας


Προτείνουν οι Αστυνομικοί της γειτονιάς του Κιλκίς
Συγκλονιστικό βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας για τους κινδύνους του internet στους έφηβους και τα παιδιά.

Γιατί όχι και στη Δοϊράνη;

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Μπορεί άραγε το διαμάντι που έχουμε στο νομό Κιλκίς και λέγεται Δοϊράνη, να αποτελέσει πραγματικό πόλο τουριστικής έλξης για χιλιάδες τουρίστες; Και βέβαια μπορεί, αρκεί να έχει ανθρώπους με όραμα. Δείτε τι κάνουν στα κανάλια του Άμστερνταμ. Γιατί όχι κι εμείς στις όχθες της Δοϊράνης;

Ίλιγγος: "Γιατρέ, όλα γυρίζουν γύρω μου"


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος
Συχνά με τον όρο «ίλιγγος» εννοούνται διάφορες αισθήσεις της αστάθειας και του αποπροσανατολισμού του ανθρώπου στο χώρο. Ο ίλιγγος μας δίνει τη λανθασμένη αίσθηση της κίνησης, είτε του σώματός μας, είτε του περιβάλλοντός μας. Αποτελεί, δηλαδή, μια διαταραχή της αίσθησης του χώρου ή διαταραχή της ισορροπίας.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 63 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 7Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/15-6-2017 & ΦΕΚ 20/21-6-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εξήντα τριών (63) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Κεντρική Υπηρεσία) και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού (Λιμενικό Ταμείο Ν. Φθιώτιδας, Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας, Οίκος Ναύτου, Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε., Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., Οργανισμός Λιμένα Καβάλας Α.Ε.), στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – ΑΕΔΙΚ Α.Ε. (Υπ. Οικονομικών).